Sokszínűség

2023.09.19. 19:34

Estébe nyúlóan mulattak a Nagykertben az andornaktályaiak

Az Egységben Andornaktálya Fejlődéséért Facebook csoportban mondott köszönetet a település polgármestere mindazoknak, akik valamilyen formában hozzájárultak a sikeres szeptember 16-i falunap megrendezéséhez. Barczi Zsolt véleményét is közölte: egy jól sikerült, hangulatos napot tölthettünk együtt civil szervezeteink, testvértelepüléseink – Fülekkovácsi, Mihálygerge – részvételével.

Sike Sándor

Gyerekek is színpadra álltak a falunapon

Forrás: Beküldött fotó

Az is kiderült a polgármesteri posztból, hogy kik is azok, akiknek név szerint is jár az elismerés: az önkormányzat dolgozóinak az ételek szervírozásáért, az Egervölgye Nyugdíjas Klub Egyesületnek, a Fejlődő Andornaktályáért Egyesületnek, Bögös András és családjának, a Makovics és a Kovács családnak pedig azért a segítségért, amit az üstben főtt finom ételek elkészítéséhez hozzájárultak.

A falunapon Lipusz Péternek köszönhetően az érdeklődők kipróbálhatták az asztaliteniszt, Barczi Rita és tanítványi nagy sikerű sotokan karate bemutatót tartottak, de volt ezen a szombaton teqball, panda foci játék, Zumba bemutató, s kedves műsorral álltak színpadra a Fogyatékosok Otthonának lakói és a helyi óvodások is.

Ahogy telt az idő, jöttek a profi fellépők is: kiváló fellépő zenekarok  – Sárbogár, Pótkerék, Csikk – teremtettek jó hangulatot. Az esti utcabál sikeréről Besenyei Viktorék gondoskodtak, Tóth Józsefet (Ricsit) pedig az egész napos zökkenőmentes hangosításért illeti dicséret Barczi Zsolt szerint.

– Köszönet illeti az Andornaktályai Polgárőr Egyesületet segítő jelenlétéért a rendezvény ideje alatt, Dobák László és Sőregi Richárd körzeti megbízottakat a biztonságot jelentő járőrözéseikért. Köszönet jár Megyeri Zoltánnak a sok-sok érdekes fotóért, a TerraBandának a hüllősimogatóért, és még sorolhatnám – fogalmazott posztjában Andornaktálya polgármestere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában