Ünnepi várakozás

2023.12.08. 21:45

Adventi hangulatot teremtenek az egri kórház hospice osztályán is

Advent heteiben a hagyományaiknak megfelelően, a Heves Vármegyei Markhot Ferenc Kórház hospice osztályán ünnepi programokat szerveznek a betegeknek és ápolóiknak. Lesz mézeskalács díszítés, karácsonyi filmvetítés és karácsonyi műsor, közölte portálunkkal a kórház médiareferense, Szegedi Erzsébet.

Heol.hu

Gyertyát gyújtottak az adventi koszorún az egri kórház hospice osztályán

Forrás: Beküldött fotó

Advent első vasárnapján Árvai Zoltán katolikus atyával gyertyagyújtáson vettek részt. December 7-én mézeskalács házikó készítés, és mézeskalács díszítés volt az osztályon. Vasárnap, december 9-én 10 órakor gyújtják meg a második gyertyát, Anda Judit református lelkész jelenlétével.

December 13-án karácsonyi filmvetítésre várják a betegeket, majd december 16-án 10 órakor gyújtják meg a harmadik gyertyát az adventi koszorún, Árvai Zoltán katolikus atya közreműködésével. December 20-án 10 órától a Kossuth Zsuzsa Szakképző Intézetből érkezők adnak karácsonyi műsort és december 23-án 10 órakor gyújtják meg a negyedik gyertyát az osztály adventi koszorúján Anda Judit református lelkésszel, közölte a kórház.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában