Tűzeset

2024.01.09. 14:08

Bodonyban éjszaka menekültek a tűz elől, gyűjtést szerveznek a károsultaknak

Családi ház lángolt Bodonyban hétfőn éjszaka.

Barta Katalin

Az ingatlan lakhatatlanná vált

Forrás: Ládi László

Az időben érkező tűzoltók megfékezték a lángokat, azonban a ház lakhatatlanná vált. Mint azt Vince Jánostól, a község polgármesterétől megtudtuk, egy köztiszteletben álló család a tragédia kárvallottja. 

A falu alpolgármestere idős édesanyjával élt az ingatlanban, ahol feltehetően elektromos zárlat okozta a tüzet tegnap este fél tíz körül. A két személy időben ki tudott menekülni a házból, komolyabb sérülés nem történt, s egyelőre a szomszéd fogadta be őket. Mivel beláthatatlan, hogy mikor válik újra lakhatóvá a házuk, ha szükséges, átmenetileg a parókián próbálnak szállást biztosítani a családnak. Az önkormányzat megpróbál mindenben segíteni. 

Akinek lehetősége van és szeretne segíteni, a polgármester közösségi oldalán található számlaszámla utalva teheti meg. Továbbá személyesen az önkormányzatnál elhelyezett adománygyűjtő dobozban helyezheti el adományát. A falu polgármesterével is bárki felveheti a kapcsolatot, aki segíteni szeretne. Vince Jánost a 30/6217361-es telefonszámon érhetik el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában