Az élet élményei

2024.02.25. 14:27

Együtt köszöntötték a 90 éves Róza nénit és kisbabákat Szihalmon

Leírhatatlan, generációk közötti utazásban volt részük a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület tagjainak.

Hornyák Réka

A Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület Facebookon tette közzé, hogy a napokban egyszerre köszöntötték a 90 éves Róza nénit és az újszülött kisbabákat is Szihalmon. 

Mint írják, Róza néni elmesélte az élettörténetét, a fényképek alapján pedig szinte úgy érezte az ember, hogy ő is részese volt annak az életnek és minden fontos eseménynél jelen volt. Láthatták Róza néni csodálatos esküvőjét, a munkásságát és a közösségben betöltött meghatározó szerepét is. Rengeteg mennyi menyasszonyi ruhát varrt, de nemcsak megvarrta őket, hanem elment az esküvőkre is azért, hogy felöltöztethesse a menyasszonyokat. De készített ő olyan mellényt is, amin 110  gomb volt. 

A különleges történetek után az egyesület útja a csodaszép újszülött kisbabákhoz vezetett. Elmondásuk szerint a kisbabák csodálatos körülményekbe és felelősségteljes szülőkhöz születtek. Az egyesület egy kis ajándékkal lepte meg az új családokat és tájékoztatást adtak az életkezdési támogatásról is. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában