Az élet élményei

2024.02.25. 14:27

Együtt köszöntötték a 90 éves Róza nénit és kisbabákat Szihalmon

Leírhatatlan, generációk közötti utazásban volt részük a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület tagjainak.

Hornyák Réka

A Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület Facebookon tette közzé, hogy a napokban egyszerre köszöntötték a 90 éves Róza nénit és az újszülött kisbabákat is Szihalmon. 

Mint írják, Róza néni elmesélte az élettörténetét, a fényképek alapján pedig szinte úgy érezte az ember, hogy ő is részese volt annak az életnek és minden fontos eseménynél jelen volt. Láthatták Róza néni csodálatos esküvőjét, a munkásságát és a közösségben betöltött meghatározó szerepét is. Rengeteg mennyi menyasszonyi ruhát varrt, de nemcsak megvarrta őket, hanem elment az esküvőkre is azért, hogy felöltöztethesse a menyasszonyokat. De készített ő olyan mellényt is, amin 110  gomb volt. 

A különleges történetek után az egyesület útja a csodaszép újszülött kisbabákhoz vezetett. Elmondásuk szerint a kisbabák csodálatos körülményekbe és felelősségteljes szülőkhöz születtek. Az egyesület egy kis ajándékkal lepte meg az új családokat és tájékoztatást adtak az életkezdési támogatásról is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában