Választás 2024

2024.04.26. 11:54

Tarsoly József szerint Egerben most a csapból is botrány folyik

Választott képviselőkről készülnek hangfelvételek, ettől hangos ma Eger Tarsoly József szerint.

Molnár Helga

Tarsoly József egri hegybíró, független polgármesterjelölt a sajtótájékoztatón

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Tarsoly József, egri hegybíró, független polgármesterjelölt rendkívüli sajtótájékoztatót tartott pénteken 10 órától a városháza előtt. Témája Hová tűnt Eger dicsősége. Ezt kifejtve elmondta, az önkormányzati választáson való indulását az motiválta, hogy Eger ügyét szolgálja, az egrieket képviselje.
– Olyan várost szeretnék vezetni, ahol nem a pártérdekek, nem a politikai csatározások érvényesüljenek, hanem a helyiek érdekei. Úgy érzem, hogy elérkeztünk egy olyan pontra, ahol újra meg kell erősítenünk az értékrendünket. Ahogyan értesülhettek, ezen a héten megint van min megbotránkozni. Talán nincs másik olyan település, ahol a csapból is ennyi botrány folyna, s az egyik probléma, hogy Egerben választott képviselőiről hangfelvételek készülnek – fogalmazott.

Hozzátette, ezeken a hangfelvételeken az hallható, hogy az egrieket mennyire félre akarják vezetni.
– Meglepődünk ezek után, hogy a fiatalok nem akarnak itt maradni? Kérdés az, hogy mért kerül jó néhány kisvállalkozás veszélybe? Hova tűnt Eger dicsősége – tette fel a kérdéseket. Szavai szerint, Egerben ma alapvető erkölcsi és morális problémák vannak. Végül elmondta, ezért kéri az egrieket, támogassák őt szavazatukkal, döntsenek egriek a közgyűlésben az egriek életéről.
– Lépjünk együtt egy új útra. Eger üdve a legfőbb törvény, legyen újra Eger az egrieké – zárta a tájékoztatót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában