Önkormányzati választás

2024.05.29. 12:25

Célunk, hogy Gyöngyös élhető, biztonságos város maradjon, jelentette ki dr. Végh Attila + videó

Gyöngyös baloldali polgármesterjelöltje szerint a programjuk akár tíz évre is meghatározhatja a város jövőjét. Az Ellenzéki Együttműködés a gyöngyösiek javaslataira építve alkotta meg a programot.

Szabó István

Dr. Végh Attila az Ellenzéki Együttműködés képviselőjelöltjeivel

Forrás: Dr. Végh Attila/Facebook

A napokban elkészült, és a postaládákba került Gyöngyösön az Ellenzéki Együttműködés Gyöngyös jövője programja, tájékoztatott dr. Végh Attila, az MSZP, a DK, a Jobbik és a Momentum gyöngyösi polgármesterjelöltje a közösségi oldalán. Mint közölte, a programot közel ezer kitöltött kérdőív és sok-sok személyes találkozás után, a gyöngyösiek javaslataira építve alkották meg.

– Olyan programot mutatunk be önöknek a kiadványunkban, amely felelős, megvalósítható, szakmailag alátámasztott elemekből építkezve nem csak a következő öt, de akár tíz évre is meghatározhatja a város jövőjét – fogalmazott dr. Végh Attila a Facebook-oldalán.

Az oldalon a baloldali polgármesterjelölt videóüzenetet is közzétett.

– A program elkészítésében nagyon sok segítséget nyújtottak maguk a gyöngyösiek, akik egyrészt a személyes találkozásokkor, illetve a kérdőívek visszajuttatásával megtették javaslataikat. Célunk az, hogy Gyöngyös egy élhető, biztonságos város maradjon, ami marasztalni tudja a fiatalokat, illetve különös figyelmet fordít az idős korosztályra is. A bővebb programot megtalálhatják az újságban, illetve a honlapomon. Ehhez kérjük a támogatásukat június 9-én, hogy együtt fejlődjünk tovább – fogalmazott videóüzenetében dr. Végh Attila.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában