Figyelemfelhívás

2024.05.16. 10:14

Lassíts, őzek a közelben! – int az MVM Mátra Energia Zrt.

Figyelemfelhívó táblát helyezett ki az energetikai vállalat Az állat- és növényszeretet napja Magyarországon alkalmából. Az MVM Mátra Energia Zrt. szívügye a környezet és a természet védelme. Őzekkel kapcsolatos plakátokat is készítettek.

Szabó István

Az MVM Mátra Energia Zrt. egyedi figyelemfelhívó táblát helyezett ki Lassíts, őzek a közelben! felirattal a május 15-i, Az állat- és növényszeretet napja Magyarországon alkalmából az erőműi ipari park bevezető útján, tájékoztatott a közösségi oldalán a visontai energetikai vállalat. Közlésük szerint a céljuk az, hogy fókuszban legyen a környezetünk vadonélő állatainak biztonsága és megléte. 

Őzekre figyelmeztetnek a kihelyezett plakátok
Őzekre figyelmeztetnek a kihelyezett plakátok
Forrás: MVM Mátra Energia Zrt./Facebook

– Az MVM Mátra Energia Zrt. ezzel az üzenettel irányítja minden erre közlekedő figyelmét arra, hogy fokozott óvatossággal, körültekintéssel és odafigyeléssel közlekedjenek, így óvják a vadonélő állatok biztonságát és természetesen sajátjukat. A plakát alapja a nemrég megvalósított Csodálatos állatvilág fotópályázatunk egyik döntős alkotása, melyet Liptai Anikó készített Szökkenés címmel. A néhány napja kitett posztunkban a tábla kihelyezés előkészítő munkálatait harangoztuk be. Az MVM Mátra Energia Zrt. zöld programsorozata tovább folytatódik, mert a környezetünk védelme és a természetvédelem a szívügyünk! Társaságunk tervei között szerepel, hogy működésének több területén, illetve útjai mellett megjelentet hasonló témájú plakátokat, melyek a természetvédelmet és környezetünk védelmét szolgálják – áll az MVM Mátra Energia Zrt. Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában