Zene

2022.03.25. 15:11

Itt a gyöngyösi I'm Dorothy bemutatkozó albumának címadó dala (videó)

Április 9-én szülővárosában lemezbemutató koncerten lép fel a zenekar.

HEOL

Forrás: I'm Dorothy zenekar/YouTube

A gyöngyösi Dorothy zenekar nem vész el, csak átalakul: Gere Dorottya, azaz Dodo énekes-basszusgitáros 2021 januárjában jelentette be, hogy I'm Dorothy néven folytatja a zenélést, és hamarosan új zenésztársak vették körül, Bartha István és Rinkács Péter gitárosok, valamint Győri Ádám dobos. Az április 8-án megjelenő "Legyen X" című első album velük készült el: kilenc új dal, és a "Feró 75" tribute CD-n megjelent Beatrice-feldolgozás hallható rajta. 

A csapat április 9-én szülővárosában, Gyöngyösön lép fel egy lemezbemutató koncert keretében a Start Műhelyben a Kies zenekar társaságában. Dodo közleményében az alábbiakat osztotta meg az új dalról: 

Vallomás, elengedés! Ha nem felszínesen tekintjük a dalt és a klipet, ez abszolút pozitív mondandó! Sőt, talán a legpozitívabb a lemezen. Nagyon sok kellemetlen dologgal találkoztam az utóbbi időben. Rosszul estek dolgok sok mindennel kapcsolatban. Viszont ha állandóan ezen pörögne az ember, mi miért történt, hol lehetett a hiba, akkor az egy örök lélekvesztő lenne! Most már tényleg nem kérek belőle!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!