Gasztronómia

2023.02.10. 12:12

Készül az új étlap: már a tavaszi nyitásra "edz" a sarudi étterem csapata

A Tisza-tó közelgő születésnapja előtt tisztelegve az új tavaszköszöntő étlappal nyitja meg a szezont Berecz Ádám és csapata.

HEOL

A fő fogás tálalva

Forrás: Sulyom Tájétterem/Facebook

Ahogy arról a Tisza-tavi étterem hivatalos Facebook-oldalán is beszámolt, Berecz Ádám séf a nyitásig hátralevő időt tanulással, az új étlap összeállításával és a tájétterem népszerűsítésével tölti. A Fishing and Hunting tévécsatorna két főzőműsora is egyre gyakrabban kéri fel az étterem séfjét hal- és vadételek bemutatására a csatorna nézői számára.

A csatorna legújabb adásában Berecz Ádám vaddisznó szűzpecsenyét készített borskéregben, csicsóka pürével, brokkolival, ördögszekér gombával és jussal. Desszertként pedig Poroszló sajtból készített sajttorta került az asztalra. A műsorban bemutatott ételek egy része a Sulyom Tájétterem új étlapján is helyet kap majd.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!