2023.02.10. 12:12
Készül az új étlap: már a tavaszi nyitásra "edz" a sarudi étterem csapata
A Tisza-tó közelgő születésnapja előtt tisztelegve az új tavaszköszöntő étlappal nyitja meg a szezont Berecz Ádám és csapata.
A fő fogás tálalva
Forrás: Sulyom Tájétterem/Facebook
Ahogy arról a Tisza-tavi étterem hivatalos Facebook-oldalán is beszámolt, Berecz Ádám séf a nyitásig hátralevő időt tanulással, az új étlap összeállításával és a tájétterem népszerűsítésével tölti. A Fishing and Hunting tévécsatorna két főzőműsora is egyre gyakrabban kéri fel az étterem séfjét hal- és vadételek bemutatására a csatorna nézői számára.
A csatorna legújabb adásában Berecz Ádám vaddisznó szűzpecsenyét készített borskéregben, csicsóka pürével, brokkolival, ördögszekér gombával és jussal. Desszertként pedig Poroszló sajtból készített sajttorta került az asztalra. A műsorban bemutatott ételek egy része a Sulyom Tájétterem új étlapján is helyet kap majd.