Lokálpatrióták

2023.11.08. 19:20

Helyi tehetségek lépnek fel az Eger hangjai koncerten

A lokálpatrióták szeretnék ha az zenei életet támogatni szándékozók a koncerten megismernék a helyi tehetségeket.

Szabadi Martina Laura

November 10-én 18 órától koncert tart az egri zenei élet támogatásáért az Egri Lokálpatrióta Egylet

– A mindennapok szépségéhez, harmóniájához hozzá tartozik egy városban a zenei kultúra. A közösségi események, a kulturális rendezvények lehetőségei – egyebek mellett a világjárvány következtében – az elmúlt időszakban némiképp szűkültek. Ebből kiindulva jutott egyletünk választmánya arra az elhatározásra, hogy szervezzünk egy koncertet az egri zenei élet támogatásáért, felkérve számos fiatal egri tehetséget, zenészt, kamaraegyüttest, zenekart, kórust a közreműködésre – mondta korábban sajtótájékoztatón Habis László elnök.

A belépés díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük az érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat november 8-ig az [email protected] címre jelezzék a résztvevők neveinek megküldésével.

Fellép az Egri Szimfonikus Zenekar Kamaraegyüttese, az Andante Kamarakórus, a Legényes Zenekar, az EKKE Zenei Intézet Zenekara, az Egri Szimfonikus Zenekar Fúvósegyüttese, az EKKE Gyakorló Gimnázium „Agria Ensemble” kórusa, a Cabaret Band és az Andörkaver Zenekar. Csibi Orsolya Boglárka zongorán játszik, Hornyak Hanna hegedűn, Csüllög Judit zongorán, Németh Tamás kürtön, Bajzáth Linda zongorán ad elő. Szintén hallható lesz Kiad, azaz az énekes és gitáros Oláh Róbert.
 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!