Helyi sport

2017.07.10. 01:12

Junior-fricska a GWP-nek

Az Eger SE nevénél négy vereség szerepel tíz rúgott és negyvenkét kapott góllal.

Bódi Csaba

Fekete Viktor (elöl) parádés megoldásokból ezúttal is mutatott be néhányat Fotó: Rigó Judit

A Jászfényszaru GWP Cservy csapata hibátlanul menetelt nyolc mérkőzésen át, ám tegnap kora délután a szegedi fiatalok megszakították Fekete Viktorék remek sorozatát. Ettől függetlenül továbbra is az élen áll a bajnoki címvédő gárda, amely a második fordulóban az Eger SE kapuját 15, a DEAC hálóját 13 alkalommal vette be a siófoki Nagystrandon.

A trónkövetelő Energia SC számára a nagy falatot a helyi Bányász SE jelentette, amely gárda kezdő ötösében a magyar válogatott Turós Viktoron kívül a következők kaptak helyet: Aljasmi Mohamed, Salem Waleed, Mohammadi Ali és Salem Ahmned... A Balaton-partiaktól egygólos vereséget szenvedtek a gyöngyösiek, így lépéshátrányba kerültek, de a helyzetük korántsem reménytelen, ugyanis a legutóbbi játéknap csupán az alapszakasz első felének mérkőzéseit jelentette.

A pétervásárai Bodon Péter FC csapatának hétvégi négy meccse közül kettő súlyos vereséggel zárult, a DEAC elleni párharc során azonban csupán egy találat döntött a debreceniek javára. Az újonc Egerrel szemben azonban érvényre jutott a nagyobb strandfocis tapasztalat, ami háromgólos BPFC-sikerben mutatkozott meg.

Az egriek esetében az nyert megerősítést, amire Badalik Szabolcs edző már az első forduló után felhívta a figyelmet, vagyis: öt-hat játékos kevés ehhez a sportághoz, a 3x12 perces kemény próbatételhez legalább tíz olyan labdarúgó szükséges, akik kellően felkészültek ahhoz, hogy egy-egy négymeccses három napot becsülettel teljesítsenek. Mivel ebben a vonatkozásban akadnak elmaradásaik a megyeszékhelyieknek, ezért július második hétvégéjének szomorú adatsorában négy vereség szerepel tíz rúgott és negyvenkét kapott góllal.

A soron következő hétvégét a csapatok felhasználhatják az erőgyűjtésre, tekintve, hogy a harmadik forduló mérkőzéseinek július 21. és 23. között biztosít helyszínt az MLSZ Beach Aréna. Az alapszakasz a július 28–30. között esedékes negyedik játéknappal zárult, hogy aztán következzenek a helyosztók.

Fekete Viktor (elöl) parádés megoldásokból ezúttal is mutatott be néhányat Fotó: Rigó Judit

A 2. forduló eredményei

FC Junior Sport–Eger SE 10–2

Újhartyán–Garvittax 7–9

Bodon Péter FC–Energia SC 3–12

DEAC–FC Junior Sport 1–7

Bonyhád–Jászfényszaru GWP Cservy 4–6

Eger SE–Siófok Bányász2–10

Bodon Péter FC–Siófoki Bányász 2–11

Újhartyán–FC Junior Sport 3–5

Garvittax–Energia SC 0–6

Eger SE–Jászfényszaru GWP Cservy 1–15

DEAC–Bonyhád 2–5

Garvittax–Siófoki Bányász 4–5

Energia SC–FC Junior Sport 4–2

DEAC–Jászfényszaru GWP Cservy 4–13

Újhartyán–Bonyhád 2–10

Bodon Péter FC–Eger SE 5–2

Siófok–Energia SC 2–1

Bodon Péter FC–DEAC 6–7

Bonyhád–Garvittax 6–4

FC Junior Sport–Jászfényszaru GWP Cservy 4–3

Eger SE–Újhartyán 5–12

Energia SC–DEAC 7–3

Siófok–Bonyhád 8–4

Címkék#strandfoci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában