ATLÉTIKA

2019.02.22. 18:16

Detrik, Szeles: ezüst az ob-ról

Kovács László juniorként zárt harmadik helyen a felnőtteknél.

B. Cs.

Detrik Balázs és Kovűcs László között Kovács Gyula edző Fotó: Megyeri István

 

Detrik Balázs és Szeles Bálint ezüst-, Kovács László pedig bronzérmet szerzett a hazai fedettpályás bajnokságon. A boconádi illetőségű, Hevesen készülő, és az Ikarus BSE-ben versenyző Detrik súlylökésben idei negyedik versenyén negyedszer javította meg 2019-es legjobbját. Ezúttal a 17,06 méteres teljesítmény a második helyhez bizonyult elegendőnek, a győztes Rakovszky Tibor (Maximus SE) 17.16 méterrel nyert. Kovács Gyula edző tanítványa ezzel elmondhatja magáról, hogy a tavalyi fedettpályás ob óta nem akadt olyan országos bajnokság, ahol ne állhatott volna dobogóra. Az ugyancsak a hevesieknél tréningező, ám még junior korú Kovács László felnőtt szerrel versenyezve új egyéni csúcsot ért el. A 16,76 méteres eredmény azt jelentette, hogy felállhatott a dobogó harmadik fokára.

Detrik Balázs és Kovűcs László között Kovács Gyula edző Fotó: Megyeri István

Az Egri Sportiskola SE csapatát erősítő Szeles Bálint két sprint számban állt rajthoz. A férfiak 60 méteres gátfutásában a 7.98 másodperces idő ezüstérmet jelentett a 1998-a születésű atléta számára, míg a 60 méteres síkfutás során elért 7.04 másodperc a hatodik helyet érte.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában