EXTRÉMSPORT

2019.06.26. 18:42

Az egri edző újra legyőzte az andorrai hegyeket

Világbajnoki kvalifikációt ért Miklovicz Gábornak az andorrai Spartan Ultra 2019 versenyen elért második helyezés.

B. Cs.

Miklovicz Gábor kemény napon jutott túl Andorrában, ahol idén is második helyezést ért el Beküldött fotó

Ahogy tavaly, úgy idén is ezüstérmet szerzett a 25–29 év közötti korosztályban Miklovicz Gábor. A Cross Team Eger edzője nemcsak a vb-indulásra szerzett indulási jogot, hanem az úgynevezett top 10 overallt is teljesítette. A kicsivel több, mint háromszáz induló között ez kiválónak számít.

Miklovicz Gábor kemény napon jutott túl Andorrában, ahol idén is második helyezést ért el Beküldött fotó

– Az 50 km hosszú pálya a 3500 méter szinttel sok mindenkit megállított, ha jól tudom, ezen a távon 81 társam ért célba – rögzítette Miklovicz. – Hosszú napot hagytam magam mögött különböző akadályokkal, amelyek között kötélmászás, traverse fal és vad hegyi patakok legyőzése szerepelt. Idén a függő majomlétra fogott ki rajtam az 50. kilométernél és a dárda nem maradt meg a bábuban. Ezek pedig büntetőt jelentenek (30 burpee). Sziklás, köves 2000 méter feletti természet, tűző napsütés és helyenként dermesztő szél jellemezte a versenyt. Kemény volt, de felkészültem. Egy órát kaptam és másfelet javítottam tavalyhoz képest, ezúttal ugyanis 9 óra 11 perces menetidővel sikerült célba érni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában