STRANDLABDARÚGÁS

2019.07.08. 17:02

A GWP most vágott vissza a Grep-ESC csapatának

Egyedül az Újhartyán VSE csapata nem szenvedett vereséget a 2019-es magyar bajnokság első két fordulójában. A Lupa Beach-en a címvédő gyöngyösiek két győzelmet követően a tavalyi ezüstérmessel szemben alulmaradtak.

B. Cs.

A GWP-Jászfényszaru csapata vasárnap két győzelem után örülhetett Beküldött fotó

– A szombati kudarc után vasárnap már volt okunk az ünneplésre, mivel a tavalyi bajnokot és a harmadik helyezettet is legyőztük. Az új helyszínnel kapcsolatban nagyon kellemes csalódás ért, remek a stadion vár bennünket, a körülmények remekek és a környezet is kiváló, miként a szervezésre sem lehet panasz. Nagyon elégedettek vagyunk az új létesítménnyel – összegezte tapasztalatait a GWP-Jászfényszaru technikai vezetője, Csizmarik Gyula.

A GWP-Jászfényszaru csapata vasárnap két győzelem után örülhetett Beküldött fotó

A Fekete Viktor, Besenyei Ferenc és Vernyik Dávid fémjelezte társaság már 4–0-ra vezetett a tavalyi döntő visszavágóját jelentő Grep-ESC elleni mérkőzésen. A hajrára azonban feljöttek a gyöngyösiek és noha három gólt szereztek, az egyenlítésre már nem futotta az időből. A címvédő előzőleg a Bonyhád és Bodon Péter FC elleni is nyert, így a két hét múlva következő fordulót 3/2-es győzelmi mutatóval várhatják az olasz Massimiliano De Celis vezette alakulat tagjai. Az ukrán játékosokra alapozó Bodon Péter FC gárdája négy mérkőzés közül csupán egyet, a Lupa Beach FF ellenit nyerte meg, miközben a GWP-vel szemben például kilencgólos vereséget volt kénytelenek elkönyvelni.

Folytatás július 20-án.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában