LABDARÚGÁS

2019.10.15. 16:14

GYAK: a nők Nagy-góllal köszöntötték a szakosztályvezetőt

A Pest megyei I. osztályú női háromnegyed pályás bajnokság 4. fordulójának mérkőzésén:

B. Cs.

A gyöngyösiek idénybeli harmadik győzelmüket aratták Fotó: Belkovics Krisztián

GYÖNGYÖSI AK–CSEPEL UP SE 1–0 (0–0)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep. V.: Bálint János.

GYAK: Fehér – Bátori, Báthy, Buda, Póti, Nagy-György H., Lakatos, Tóbik, Hornyák . Cserék: Patkó – Kovácsik, Katona, Nagy K., Erdős, Lizák, Laczik. Edző: Ecsegi Zoltán.

Gól: Nagy K. (55.).

A gyöngyösiek idénybeli harmadik győzelmüket aratták Fotó: Belkovics Krisztián

ECSEGI ZOLTÁN: – A múlt heti játékunkat nem tudtuk átmenteni erre a mérkőzésre. Az volt az érzésem, mintha a tudat alatt mindenki elkönyvelte a győzelmet, mert a Csepel eddigi eredményei akár erre is engedhettek volna következtetni. Ennek ellenére meg kellett szenvedni a győzelemért. Sok helyzetet alakítottunk ki, de ezeket sorra kihagytuk, így végig nyílt volt a találkozó. Gratulálok Nagy Krisztinának a csapatunkban szerzett első góljához, ami egyben a győzelmet jelentette. Három mérkőzés, három győzelem, ilyen kezdésre csak legmerészebb álmunkban gondolhattunk. Ezzel a sikerrel kívánunk nagyon boldog születésnapot szakosztályvezetőknek, Belkovics Béla bácsinak.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

KÖVETKEZIK: Kelen SC II–Gyöngyösi AK, október 19., szombat, 14.00.

A leány U17-es bajnokság 5. fordulójában:

PÁTYI SE–GYÖNGYÖSI AK 1–12 (1–6)

Gól: Polgár B. (15.), illetve Szabó G. (2., 25., 36., 77.), Veres V. (8., 71.), Lakatos O. (15.), Sulyok P. (59.), Balog H. (60., 66., 76., 79.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában