ASZTALITENISZ, TEQPONG

2020.01.15. 16:34

Az egri játékos 300 eurós díjjal indította az évet

Kiváló lehetőség adódott a fiataloknak, hogy az NB I-es mezőnyben is kipróbálhassa magukat.

B. Cs.

Bedő Norbert teqpongban villogott Fotó: Lénárt Márton

Fotó: Huszar Mark

Háromszáz eurós pénzdíjjal gyarapodott Bedő Norbert azzal, hogy az idei első Teqpong Challanger-kupán a legjobb négy közé jutott. A EVSI-Pálosi AK játékosa a tavalyi utolsó versenyen is a legjobb négyben végzett, s ezzel a legeredményesebben szerepelt az egri indulók közül. Csapattársaként a még csak 14 éves Orosz Illés és Lamport Mátyás a mezőny két legfiatalabb játékosaként csupán a legjobb nyolc közé jutásért kiírt mérkőzésen szenvedett vereséget.

Bedő Norbert teqpongban villogott Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az asztalitenisz nemzeti bajnokságban is elkezdődött az idei pontvadászat. A HRT Spedition által támogatott NB I-es férficsapat hazai pályán állt asztalhoz a dobogó harmadik fokán található Diósgyőri VTK I. alakulata ellen.

– Munkahelyi elfoglaltsága miatt Nagy Balázst, sérülésből eredően pedig Bedő Norbertet is nélkülözte a csapatunk – tájékoztatta a heol.hu-t az EVSI-Pálosi AK elnöke, Kovács Kinga. – Ezzel együtt kiváló lehetőség adódott az NB III-as csapat két fiataljának, Gál Szabolcsnak és Andrássy Attilának, hogy az NB I-es mezőnyben is kipróbálhassa magát. A mérkőzést az esélyesebb borsodi csapat nyerte.

Az NB I. Keleti csoportjának 10. fordulójában:

EGRI VSI-PÁLOSI AK I.–DVTK SE I. 3:11

Győztek: Gál Szabolcs, Nagy Ádám, és a Gál Szabolcs, Andrássy Attila páros.

Szombaton 16 órától az NB I-es gárda a SZERVA ASE II., az NB III. Északmagyarországi B csoportjában szereplő EVSI-Pálosi AK II. csapata pedig Szerencs II. gárdáját fogadja a Bem tábornok utcai játékcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában