LABDARÚGÁS

2020.03.01. 19:53

NB III: egri tripla, hatvani mínusz kettő

Bajnoki főpróbát tartott harmadosztályú csapatunk közül kettő.

B. Cs.

Gresó Mátyásnak (a labdával) nem kellett negyedóra a találathoz

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Felkészülési mérkőzéseken:

EGER SE–BESENYŐTELEK-ERŐSS ÚT 3–0 (2–0)

EGER: Nacsa – Debreczeni, Vaskó, Gajda, Lőrincz, Vitelki, Antal, Gresó, Vajda, Nemes, Olasz. Cserék: Varga H. – Csifó, Révész, Pataki, Valkay, Farkas K.

BESENYŐTELEK: Bukta – Maksó, Kaló, Molnát T., Szabó M., Hajdu, Vámosi, Molnár Axel, Molnár András, Nagy G., Penti. Cserék: Radócz, Nováki Máté, Nováki Martin.

GÓL: Gresó (13.), Nemes (25.), Vajda (49.).

Gresó Mátyásnak (a labdával) nem kellett negyedóra a találathoz
Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

FC HATVAN–MONORI SE 0–2 (0–0)

HATVAN: Tajti – Purzsa, Labát, Katona R., Karácsony – Bárkányi, Mundi – Lukács, Bartók, Kitl – Czibolya. Cserék: Simó, Gál, Dolhai G., Szabó D., Simon M., Szabó R.

– A Monor a Közép-csoportban a 3. helyen áll, ezért tudtuk, hogy kemény ellenfél lesz. Ennek ellenére ma játszottunk a felkészülési időszakban a legjobban, ziccereink voltak, amelyeket sajnos kihagytunk, de a teljesítményünket összességében nem érhette panasz. A monoriak kevés helyzetükből kétszer is eredményesek tudtak lenni. A Taksony elleni 7–2-es vereség során hátul nagy hibákat követtünk el és elkerülhető gólokat kaptunk, de az első félidő közepén akkor is volt egy időszak, amikor jól futballoztunk – értékelt a hatvaniak edzője, Gulyás Gábor a klub honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában