LABDARÚGÁS

2020.07.08. 17:52

A Videoton 58 éves hajdani csatára 11-est védett

Mit csináltál, Gömöri? Kiálltott fel Gulyás László riporter a Videoton–Manchester United UEFA-kupa meccsen (1–0, büntetőkkel: 5–4), amikor a fehérváriak csereként beállt támadója, Gömöri Ottó tizenegyest hibázott.

B. Cs.

Gömöri Ottó. Le a kalappal előtte! Fotó: Jávor Zoltán

Fotó: Bódi Csaba

Azóta sok víz folyt le a Zagyván, amelynek NB III-as klubjából a Vidi 1984-ben leigazolta az akkor 22 éves csatárt. Vélhetően másképp alakult volna a futballista pályafutása, ha a Videotonban eltöltt két éve alatt nem kell kétszer megoperálni. Az Achilles-műtét miatt nyolc hónapos kihagyást térdműtét követte, majd visszatért Hatvanba.

Gömöri Ottó. Le a kalappal előtte! Fotó: Jávor Zoltán

A ma már 58 éves Gömöri Ottó jelenleg a Hatvani Lokomotív edzője. A megyei II. osztályú egylet teljesen amatőr alapon működik, ahol a trénernek nem csupán a szakmai munkára kell összpontosítani. Igaz, a játékospótlás ez a kategória, ám a szakvezetőnek erre is akadt jó megoldása.

A Zagyvaszántó SE otthonában rendezett felkészülési meccsen mindkét gárdánál sok volt a hiányzó. Sérülések, nyaralások és más elfoglaltság miatt vegyes kerettel léptek pályára a vendégek úgy, hogy Gömri Ottó kapusként állt helyt az első félidőben, mi több, tizenegyest hárított! A győzelmet a ZSE szerezte meg (4–2), de a pályán lévőknek alighanem arról „Oti bá’ alakításáról lesz emlékezetes az összecsapás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában