LABDARÚGÁS

2020.07.10. 20:01

NB III: a hatvani csapatkapitány szerint tanulni kell az előző idényből

A Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága elfogadta az FC Hatvan nevezését az NB III-ba, így a Zagyva-parti gárda a sportág harmadik vonalában kezdheti a 2020/2021-es szezont.

B. Cs.

Szabó Roland (a labdával) és társai eddig ne tudhatták, melyik osztályra készülhetnek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Albert Péter

Az FC Hatvan az elmúlt csonka szezonban az NB III. Keleti csoportjában a 14. helyen végzett, ez alapján a megyei I. osztályban való szereplésre volt jogosult. Ez azonban módosult. A versenybizottság a korábbi 47 után újabb 12 klub nevezését fogadta, melyek a következők: Dabas-Gyón, FC Dabas, FC Hatvan, Gárdony, Hódmezővásárhely, Majos, Ménfőcsanak, Sajóbábony, THSE-Szabadkikötő, Szekszárd, Tállya, III. KER. TVE.

Szabó Roland (a labdával) és társai eddig ne tudhatták, melyik osztályra készülhetnek
Fotó: Albert Péter / Heves Megyei Hírlap

A hatvaniak csapatkapitánya így fogadta a döntést.

– Nagy volt az öröm, bíztunk benne, hogy számunkra kedvező döntés születik, ugyanis a pályán még meg lett volna a lehetőségünk a bentmaradás kivívására – mondta a heol.hu-nak Szabó Roland. – Mindenképpen tanultunk a tavalyi évből, tudjuk miben kell előre lépnünk és fejlődnünk. Néhány játékost tervezünk igazolni, de szerencsére a csapat magja együtt marad. Az idő sajnos nagyon rövid a felkészülésre, hiszen három hét múlva kezdődik a bajnokság, de mindent megteszünk, hogy megfelelő állapotba kerüljünk a rajtra.

Az FC Hatvan szombaton 10 órakor az Egerszalók SE csapatát fogadja felkészülési mérkőzésen.

A korábbiakban 47 csapat NB III-as való nevezését fogadta el az MLSZ. Íme a névsor: Balassagyarmat, Balatonfüred, Bicske, BKV, BVSC, Cegléd, DVTK II., Dunaújváros, Debreceni VSC II., Eger SE, Érd, ESMTK, Nagykanizsa, Tiszaújváros, Mol-Fehérvár II., FTC II., Füzesgyarmat, Kozármisleny, Bp. Honvéd II., Iváncsa, Jászberény, Kecskemét, Komárom, Körösladány, Lipót, Mezőkövesd II., Monor, Mosonmagyaróvár, Paks II., Pápa, Puskás II., Putnok, RKSK, SBTC, Sényő, Sopron, Szegedi VSE, Szentlőrinc, Taksony, Tatabánya, Tiszafüred, Tiszakécske, Újpest II., Vác, Kisvárda II. Veszprém, ZTE II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában