TRIATLON

2020.08.09. 10:03

Az egri házaspár egyedülit alkotott az eXtremeMan versenyen

A (sport)fotós és a vízilabdázó alkotta pár idén együtt teljesítette Nagyatádon az eXtremeMan versenyt, a 30. Hosszútávú Triatlon Országos Bajnokság távját.

B. Cs.

Lénárt Márton és Bene Kinga

Forrás: eXtremeMan

A tavalyi első Ironman után Lénárt Márton kollégánk másodszor, míg neje, Bene Kinga először győzte le a 3800 méter úszás, 180 kilométer kerékpározás és 42 kilométer futás jelentette kihívást. Az egri kettős nem csapatot alkotva, hanem egyéni indulóként vágott neki szombat reggel 7.30-kor a próbatételnek. A felhő nélküli tiszta időben, 38 Celsius-fokos hőségben zajló viadalon több holtpont is akadt.

Lénárt Márton és Bene Kinga Fotó: eXtremeMan

– A nehézségeket leküzdöttük és probléma nélkül végigmentünk, Kinga olykor mosolyogva, jómagam kevésbé, ám a célba érés volt a terv, és ez sikerült – mondta Lénárt Márton. – Fontosnak számított, hogy egyénileg teljesítsük a versenyt, és – ha jól tudom – házaspárként mi voltunk az egyedüliek, akik végigmentünk. Nekem 14 óra 20 perc, Kingának 14 óra 41perc alatt sikerült az extrém kihívás legyőzése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában