EGYETEMI SPORT

2020.08.13. 08:57

Négy egrit díjazott az egyetemi-főiskolai sportszövetség

Elismerés az Eszterházy Károly Egyetem munkatársainak.

B. Cs.

Széles-Kovács Gyula, dr. Bognár József, Varga Attila és Fenyves Balázs részesült elismerésben a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség tisztújító közgyűlésén.

A Testnevelési Egyetemen tartott összejövetelt prof. dr. Kiss Ádám, a MEFS leköszönő elnöke nyitotta meg, akit dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, dr. Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, dr. Hankó Balázs felsőoktatásért felelős államtitkár-helyettes, valamint Murai László, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnöke követett.

Az egri díjazottak: Varga Attila (balról az első), Széles-Kovács Gyula (balról a második) és Fenyves Balázs (jobbról az első) Fotó: Eszterházy Károly Egyetem/Balogh Tibor

A hagyományoknak megfelelően, ezúttal is több kategóriában díjazták a magyar egyetemi és főiskolai sportért ténykedő, arra érdemes személyeket. Az Eszterházy Károly Egyetem munkatársaként Halassy Olivér Hallgatói Díjat vehetett át külsős kollégánk, Fenyves Balázs, míg Varga Attila Elek Ilona Emlékérmet kapott át az egyetemi sport támogatásáért. Széles-Kovács Gyula a MEFS Hajós Alfréd Aranyplakettje az Egyetemi-Főiskolai Sportért kitüntető címének átvételekor kapott tapsot. A Csík Ferenc Ezüstplakett az Egyetemi-Főiskolai Sportért díjat prof. dr. Bognár József későbbi időpontban kapja meg.

A MEFS közgyűlése az elnökként megválasztotta prof. dr. h. c. Mocsai Lajost, a Testnevelési Egyetem rektorát, és felügyelőbizottsági tag lesz Szalay Gábor, az Eszterházy Károly Egyetem docense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában