SZABADIDŐSPORT

2020.08.14. 14:55

Teqball nyitja, strandröplabda zárja a sporthétvégét

Három sportág kapott helyet Cutler Fitness by Allure sporthétvégéjének programjában: a teqball és a strandröplapba mellett szombaton este küzdősport gálának ad otthont az egri komplexum.

S. K.

Homokos tengerpartot varázsoltak az egri Liliom úti létesímény területére Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Ez a rendezvény egy kiváló alapot szolgáltathat a jövőre vonatkozó nagyobb céljaink eléréshez, ugyanis nem titkoltan szeretnénk tovább építkezni – fogalmazott a szervezők nevében Sütő Gergő. – Az egészséges életmódra, a sportra nevelésnek számtalan eszköze létezik, amelyek közül az egrieket bevonva igyekszünk minél színesebb skálán mozogni. A sportkomplexum lehetőségeit kihasználva teret biztosítunk a helyi sportélet jeles alakjainak is. Örömmel mondhatom például, hogy immár az Eger SE NB III-as labdarúgó-csapatának játékosai is nálunk regenerálódnak a bajnoki mérkőzések közötti időszakban.

A programok sorát az Egri Teqball Akadémia, a FITEQ és az Allinclusive jóvoltából az Eger Beach Challenger Cup nevet viselő teqball torna nyitotta. A pénteki egyéni küzdelmeket követően szombaton a párosok versenyével zárul a megmérettetés. Vasárnap a strandröplabda pályákon az Eszterházy-kupa résztvevői küzdhetnek.

A hétvége főeseménye a szombat esti küzdősport gála lesz, ahol 20 órától hét összecsapást követhetnek figyelemmel a jelenlévők.

Homokos tengerpartot varázsoltak az egri Liliom úti létesímény területére Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– A Fight Night nevet viselő, MMA és K1 harcosokat felvonultató gálára már elővételben elkeltek a jegyek. A főmérkőzést Makai Renátó és a német Marius Al-Ani összecsapása jelenti, amelyet további hat, köztük egy női mérkőzés is követ – zárta szavait Sütő Gergő.

A közösségi oldalon futó élő közvetítések már az első napi eseményekről is óriási érdeklődést váltottak ki. A teqball tornát több tízezren látták, s a java még csak ez után következik Allure Healthy Hotelben!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában