LABDARÚGÁS

2020.10.07. 18:20

Magyar Kupa: a lőrinciek hatvan percig jól tartották magukat

Hétgólos vereséggel köszönt el a 2020/2021-es kupasorozattól a Lőrinci VSC csapata. A szeptember 19-ről elhalasztott mérkőzésen a nyíregyháziak simán vették a selypi akadályt.

Heol Sport

Fotó: Bódi Csaba

A Magyar Kupa 6. fordulójának szerdán pótolt mérkőzésén:

LŐRINCI VSC–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0–7 (0–2)

Selyp, Lőrinci Sporttelep, 150 néző. V.: Kátai Gábor (Márkus, Szabó D.).

LŐRINCI VSC: Gedei (Bódi, 59.) – Klement, Nyerges (Oláh Á., 69.), Uj, Szabó D., Palaticzky, Sulcz (Székesi, 78.), Gulyka (Gulyás O., 78.), Tóth P., Zöldi, Kerek (Gidály), 69.). Edző: Dukon Béla.

NYÍREGYHÁZA: Fejér – Jánvári, Ötvös (Kovács N., 46.), Farkas A., Papp M. (Györgyi, 46.), Kártik, Papucsek (Fodor F., 59.), Végső, Szvedjuk (Magyar, 69.), Vasziljevics (Kalocsai, 59.), Hornyák. Edző: Gálhidi György.

A megyei I-es házigazdák hatvan percig méltó ellenfelei voltak NB II-es vendégeiknek, az utolsó félórában azonban kijött a két osztály különbség. A hazai csapat a vereség ellenére minden dicséretet megérdemel.

GÓL: Ötvös (29. – 11-esből, 45.), Kártik (66., 69.), Hornyák (67., 92.), Kovács N. (86.)

JÓK: az egész hazai csapat, ill. Ötvös, Farkas A., Jánvári, Papucsek, Fodor F.

A két 4-es csatáját a nyíregyházi Ötvös Bence nyerte, aki gólból duplázott Fotó: Szigeti Tamás

DUKON BÉLA: – A sok hiányzó ellenére a mérkőzés túlnyomó részében minden megtett a csapat, megfelelőt nyújtottak a játékosok. Sajnos azonban öt perc alatt kaptunk három gólt, ami eldöntötte a találkozó sorsát.

GÁLHIDI GYÖRGY: – Szimpatikus csapatot győztünk le. Az eredménnyel elégedett vagyok, a mutatott játékkal kevésbé. Sok volt a pontatlaság és a rossz döntés.

Továbbjutott: a Nyíregyháza Spartacus.

A Magyar Labdarúgó-szövetség szombat este sorsolja ki a 7. forduló párosítását. A következő kör hivatalos játéknapja október 28.

A megyénkbeli csapatok közül a Gyöngyösi AK-Mátra-Beton és az Eger SE gárdája érdekelt még, ez a két együttes kísérelheti meg majd a legjobb 32 közé jutást.

További mai eredmények:

Balassagyarma–DVTK 0–2

Iváncsa KSE–Újpest FC 0–4

Tiszafüred–Putnok FC 3–2

VLS Veszprém–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–5

Szeghalmi FC–Szolnoki MÁV FC 0–10

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában