FEKVENYOMÁS, FITNESZ

2021.06.10. 18:46

Három érem a Body-Fit Andornaktálya versenyzőinek

Jól sikerült a formaidőzítés az andornaktályai Body-Fit Stúdió versenyzőinek. A klub tagjai közül öt versenyző két helyszínen, két sportágban mutatta be a felkészültségét.

B. Cs.

Birinyi Patrik és Birinyi Doninik előtt Hegyi Ferenc és Sándor Dániel Fotó: Body-Fit Andornaktálya

Tóth-Demeter Katalin a tatabányai Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság és Nemzetközi Verseny, azaz a Hungarian INBA Grand Prix 2021 mezőnyében szerepelt. A +35 éves sportmodell kategóriában indult hölgy remek alakkal jutott be a legjobb öt közé.

– Az elmúlt évben az elvárások változtak a női kategóriákkal szemben, sajnos nem jó irányba – mondta az andornaki egylet edzője, Tóth József. – Katalin így az ötödik helyen zárt, mert túl izmos és száraz volt – legalábbis a bírák szerint... Mi tudjuk, hogy élete legjobb formáját hozta, azonban most nem ezt jutalmazták az ítészek.

Tóth-Demeter Katalin a legjobb ötbe jutott Fotó: Body-Fit Andornaktálya

A Magyar Erőemelő Szövetség és a Magyar Diáksport Szövetség 19. fekvenyomó diákolimpiájának országos döntőjében több siker jutott a Body-Fit Stúdió versenyzőinek. A Szikszón rendezett viadalon két arany-, és egy ezüstérmet hoztak az andornaktályai klubban készülő fiatalok.

Birinyi Patrik és Birinyi Doninik előtt Hegyi Ferenc és Sándor Dániel Fotó: Body-Fit Andornaktálya

Az andornaktályai klub versenyőinek eredményei

+120 kg: 1. Birinyi Patrik (Andrássy Gimn., Eger) 107,5 kg-os teljesítmény

-120 kg: 1. Hegyi Ferenc (Wigner Jenő Szki., Eger) 120 kg

93 kg: 4. Birinyi Dominik (Andrássy Gimn., Eger) 100 kg

66 kg: 2. Sándor Dániel (Berentei Ált. Isk.) 60 kg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában