LABDARÚGÁS

2021.07.30. 18:22

Petőfibánya készen áll a Ferencváros fogadására

Fiola, Nikolics, Lovrencsics, Gyurcsó, Lipcsei és Rákóczi mezére is lehet még licitálni.

B. Cs.

Már eléri a félmillió forintot az az összeg, ami mezlicitből várható, de ez szám szombaton 14 óráig bőven változhat, ugyanis addig van lehetőség a felülígérésre. Fiola Attila, Nikolics Nemanja, Lovrencsics Gergő, Gyurcsó Ádám, Lipcsei Péter és a kick-boxban profi világbajnok Rákóczi Renáta által felajánlott trikó értékes ereklye, azontúl, hogy nemes ügyet szolgál az árverezésből befolyt pénz.

Petőfibányán nagy várakozás előzi meg a holnapi jótékonysági rendezvényt, ettől már csak az a munka a tetemesebb, amit a szervezőként Szluka Norbert, Simon Sándor és Forgó László belefektett az előkészületekbe.

Petőfibánya nagy szeretettel várják a vendégeket Fotó: Petőfibányai SK

Mint arról korábban írtunk, a július 31-án 9 órakor kezdődő kispályás labdarúgó-tornával a többféle beteségben szenvedő, 7,5 éves Kulcsár Hanna gyógykezelésének költségeihez szeretnénk hozzájárulni a a házigazdák. A vidám, családias hangulatúra tervezett rendezény részeként 17 órakor Petőfibányai SK–Ferencvárosi TC öregfiúk gálameccset láthatnak a nézők. A zöld-fehéreknél Fischer Pál, Igor Nicsenko, Keller József, Zoran Kuntics, Páling Zsolt, Szenes Sándor, Bojan Lazics, Józsi György és Holló Richárd lép majd pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában