KERÉKPÁR

2021.09.17. 16:21

A bélapátfalvi Zakkar és Pelyhe dobogóra léphetett

Ezüst- és bronzérmet szereztek a Bélapátfalvai SKE versenyzői a Lillafüred–Jávorkút szakaszon lebonyolított tíz kilométeres hegyi időfutam versenyen.

S. K.

Zakkar Sándor Fotó: MW

A Somogyi József emlékére rendezett viadalon a szenior I-es korosztály MTB-kategóriájában Zakkar Sándor második, míg az országúti kerékpárosok között Pelyhe László harmadik helyen ért célba a sprintszakaszon.

– Zakkar Sándor teljesen amatőrként, a sulinkban karbantartóként dolgozva, mellette családi házat, hétvégi házat építve, családot nevelve indul a versenyeken, s még sosem jött vissza érem nélkül. Egyszerűen szenzációs a srác, minden tiszteletem az övé – jellemezte kollégáját a bélapátfalvi testnevelő, Horváth Tamás.

Zakkar Sándor Fotó: MW

Zakkar Sándorral azonos kategóriában volt érdekelt a gyöngyösi Mátra Biker SC szeniorja is. Sályi Ferenc az ötödik helyen ért célba.

A BSKE bringázói október első hétvégén Bükkszentkereszten, az Üveghuta-kupán állnak rajthoz, majd egy hét múlva Cereden szintén hegyi időfutam versenyen zárják az idei évet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában