TEREPSPORT

2021.10.26. 17:09

HHH avagy egri Hajnalkák hangonyi helyezései

A 3. Hangonyi tó trail elnevezésű terepfutó-versenyen a „Hajnalkák” egri futóközösség tagjaként vett részt Lakatos János.

B. Cs.

Cseh Csilla a dobogó tetejére állhatott

Forrás: beküldött

Fotó: Lakatos János

– A fagyos reggel vidám hangulatban talált bennünket, a rajtszám felvétele és a verseny előtti utolsó simítások után elrajtoltunk – számolt be a rendezvényről a megyeszékhelyi sportoló. – A csapat zöme félmaratonon indult, de akadt, aki a negyedmaraton kihívását érezte magáénak. Napos időben, néhol deres fűben, máshol viszont sáros erdei talajon vitt az utunk. A pálya nem könnyű kihívásait mindannyian legyőzve, sikerrel fejeztük be a versenyt, így a befutóérem valamennyiünknek járt. A verseny után ebéd, majd eredményhirdetés következett, amelyen nagy örömünkre közülünk többen is díjazásban részesültek. Jómagam javítottam a tavalyi időeredménye, viszont a helyezésén jócskán rontottam, ezzel együtt boldogan tértem haza, mert szuper kis csapat tagja lehettem Hangonyban – zárta szavait Lakatos János.

Cseh Csilla a dobogó tetejére állhatott Fotó: Lakatos János / beküldött

A „Hajnalkák” eredményei a félmaratoni távon

Master kategória:

1. (abszolútban: 1.) Cseh Csilla 1:53.10 óra

4. (4.) Szivós Orsolya 1:59.32 óra

Senior kategória:

2. Schuster Erika 2:12.45 óra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában