LABDARÚGÁS

2021.11.19. 12:37

Kizárás és halasztások a megyei bajnokságban

A versenybizottsághoz érkezett beadványokban rendkívüli kényszerkörülmény kialakulására hivatkoznak a sportszervezetek.

B. Cs

A hevesieket is térdre kényszerítette a betegség és a sérüléshullám

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Visszalépésének írásbeli bejelentése alapján a Magyar Labdarúgó-szövetség Heves Megyei Versenybizottsága kizárta a megyei I. osztályú felnőtt bajnokságából a Felsőtárkány SC sportszervezetét. A gárda ősszel lejátszott mérkőzéseinek eredményeit a bajnokságban résztvevő valamennyi sportszervezetnél törölte, a kizárt csapatot a mezőny utolsó helyére sorolta.

A megyei I. osztály állása

Ugyancsak a megyei I. osztályra vonatkozik, hogy rendkívüli kényszerkörülmény kialakulása miatt elmarad a szombatra kiírt Egerszalók SE–Hevesthern-Hevesi LSC összecsapás és újabb halasztás történt a 13. fordulóból elnapolt Domoszló–Heves meccset illetően.

A hevesieket is térdre kényszerítette a betegség és a sérüléshullám
Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

Hasonló ok miatt nem játsszák le a Nagyréde–Zagyvaszántó megyei II. osztályú találkozót, ahogy a Mátraderecske–Poroszló párharc is elmarad. Utóbbi új időpontjaként 2022. február 20-t jelölték meg.

A megyei III. osztályban a beszüntetett MSE-Recsk U21–Mezőtárkányi SE mérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel a recskiek javára igazolták, míg a Novaj–Balaton meccs három pontját 5–0-s gólkülönbséggel a novajiak kapták.

A megyei III. osztály Keleti csoportjának állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában