Atlétika

2022.05.02. 19:59

A Heves megyei labdarúgó játékvezetők csapata is teljesítette az Ultrabalatont

Pásztory Krisztián vezetésével teljesítették a 211 kilométeres távot a szűkebb hazánkbeli sípmesterek.

B. Cs.

Amit a Heves megyei sípmesterek vállaltak, azt teljesítették

Forrás: Pásztory Krisztián

– Hatalmas elszántsággal és nagy motivációval vágtunk neki a kihívásnak – mondta a heol.hu-nak a bírói csapat ötletét felvető és azt megszervező Pásztory Krisztián. 

Tíz fős gárdában gondolkodtam, ami meg is valósult, de sérülés és egyéb okok miatt be kellett vennünk egy külsős tagot. A társaságunkhoz így csatlakozott a 21-szeres Spartathlon-teljesítő, Lőw András. A dr. Kincses Dániel, Nyitrai Gergő,  Zsákai Levente, Vass Tibor Endre, Nagy Péter, Májer Konrád, Németh Gábor, Varga László, Lőw András és jómagam alkotta gárdának 21 órás időt tűztünk ki célként. Végül ezt öt perccel túllépük... 

A különböző nehézségű szakaszok leküzdése mindenkit kihívás elé állított, de a csapat kibírta, és simán lefutottuk a 211 kilométert. Több logisztikai átszervezéssel, ám nagy alázattal és fantasztikus élményekkel gazdagodva jutottunk túl sikeresen a rendezvényen. 

A 16. NN Ultrabalaton futóversenyen minden eddiginél többen, 17 ezren vettek részt.A férfiaknál Bódis Tamás, a nőknél pedig Cseke Lilla győzött, mindketten az eddigi legjobb eredménnyel. A távot az egyéni indulókon túl 2–13 fős csapatokban teljesíthették az indulók.

Pásztory Krisztián köszöni az MLSZ Heves Megyei Játékvezetői Bizottsága által nyújtott támogatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában