Kézilabda

2022.05.12. 13:56

Mindent ki kell préselni magukból az egyetemistáknak

Szombaton az NB I-be jutásért lép pályára az Eszterházy SC női együttese. A csapat kapitánya, Leiner Bernadett már nagyon várja a derbit.

B. Cs.

Leiner Bernadett útját állna a vendégek lövéseinek

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Daniel Beran

– Egy nap és itt az év meccse. Tetőfokára hágott már az izgalom?

– Ez nem is kérdés – vágta rá az ESC-vel 111. bajnokijára készülő hálóőr. – Igazából már hetek óta a NEKA-elleni csata jár a fejünkben, igaz, ezt eddig próbáltuk magunkban elnyomni, keddtől viszont már csakis erre fókuszálunk. Túlzás nélkül kijelenthető: alig akar múlni az idő.

– Öt éve már átélte, milyen az egyetemistákkal feljutni a legjobbak közé. Megjelentek már ezek az érzések, hogy most ismét óriási az esély az NB I-re?

– Ráz a hideg, ha belegondolok, milyen közel állunk az  újabb szenzációs eredményhez. Nagyon nehéz és kemény szezont hagyunk magunk mögött. Rendkívül megdolgoztunk azért, hogy szombaton a fejünkre kerüljön a korona. Öt év távlatában érettebben várom a sorsdöntő ütközetet. Hihetetlen, hogy egy mérkőzésen múlik minden.

– Az előzetes hírek szerint fantasztikus légkörben…

– Igen, halljuk, érezzük, mekkora a felhajtás az összecsapás körül. Régen játszottunk telt ház előtt, de  tudjuk, milyen hangulatra kell számítani. Erre az utolsó hatvan percre mindenkinek mindent ki kell még préselnie magából, aztán pedig lehet egy nagyot ünnepelni. Csak múlna már jobban az idő!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában