Kispályás foci

2022.05.11. 11:23

Országos döntőben a hatvani Szikszi fiúcsapata

A Széchenyi István Római Katolikus Technikum és Gimnázium csapata országos döntőben képviselheti Heves megyét május 21-én.

B. Cs.

A Széchenyi István Római Katolikus Technikum és Gimnázium csapata aranyéremért futballozhat

Forrás: heves.mlsz.hu

A hatvani intézmény fiúkból álló gárdája nyerte ugyanis a McDonald’s Fair Play Cup Középiskolai Labdarúgó Program regionális fináléját.
A Zagyva-parti együttes hibátlan teljesítményt nyújtva végzett az élen a pallagi Debreceni Labdarúgó Akadémián lebonyolított rendezvényen. Az eseményen öt megye (Heves, Hajdú, Békés, Szabolcs, Borsod) legjobb középiskolás fiú és leány csapatai vett részt. A lányok mezőnyében a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium Berzés Csajok nevű csapata a harmadik helyen végzett.

A színvonalas torna résztvevői a Magyar Labdarúgó-szövetség és a McDonald’s jóvoltából biztosított sportfelszerelésben játszhatták mérkőzéseiket. Az élen végzett két gárda Telkiben mérkőzhet majd az országos aranyéremért – szerepel az MLSZ Heves Megyei Igazgatóságának beszámolójában.

A régiós torna végeredménye

Lányok:

1. Refis Csajok (Borsod)
2. BSZC Zwack Java Borsa (Békés)
3. Berzés Csajok (Heves)
4. Szent Lászlós lányok (Szabolcs)
5. All Star (Hajdú)

Fiúk:

1. Szikszi Fiúk (Heves)
2. Szmütyülőosztag (Borsod)
3. Papi gyermekei (Hajdú)
4. Besis srácok (Szabolcs)
5. Erkel Bulls (Békés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában