Ketrecharc

2022.10.16. 14:08

Borics Ádám, a siroki Kölyök túl van élete első műtétjén

A siroki származású ketrecharcos a Facebookon keresztül küldött üzenetet rajongóinak.

HEOL

Forrás: Borics Ádám/Facebook

- A mai napon átestem életem első műtétjén. A keresztszalagomat operálták a jobb lábamban. Hosszú útnak nézek elébe, lesz egy jó pár hónap amég felépülök, de hiszek benne ha erre az időszakra is profi mentalitással megyek bele feltudom gyorsítani a rehabilitációmat, persze nem akarom elsietni. Arra gondolok, ha tudatosan figyelek a táplálkozásra megadok a testemnek minden olyan tápanyagot amire szüksége van, valamint a rehabon 120 százalékot adok bele, akkor gyorsabban tudok visszatérni mint az átlag. Mindenképpen keresni fogom a lehetőségeket, hogy milyen kezelésekkel tudom támogatni a rehabom - írta a Facebookon Borics Ádám.

A siroki sportoló arról is beszámolt, hogy a rehabilitációs kezelést Amerikában fogja elkezdeni, tervei szerint novemberben vagy decemberben tér haza Magyarországra.  

- Amin az utóbbi időszakban átmentem csak megerősített, nagyon sokat tanultam magamról, tudom hogy bármiféle akadályt letudunk küzdeni a párommal. Biztos vagyok benne, hogy ezt az időszakot is leküzdjük - olvasható a Facebook-bejegyzésben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában