Labdarúgás

2023.01.07. 19:25

A Heréd LC-től távozott a 2022-es év legjobb Heves megyei edzője

Három év múltán elváltak a Heréd LC és Molnár Zoltán edző útjai. A tréner sikeres időszakot hagyott mögött a megyei I. osztályú klubnál. Békében köszönt el a piros-fehérektől azok után, hogy olyan felkérésre mondott igent, ami pályafutása szempontjából új kihívásként kecsegtető lehetőségek számít.

Bódi Csaba

Molnár Zoltán kapcsolata a játékosokkal sikerekben nyilvánult meg

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Derült égből villámcsapásként ért bennünket edzőnk bejelentése, de ez csak az első reakciót jelentette, mert nincsenek bennem rossz érzések a válás kapcsán – közölte a Heréd LC elnöke, Bóna András. 

– Molnár Zoltán vezetésével nagyon sikeres időszakot éltünk meg az elmúlt három év alatt. 

Gyümölcsöző kapcsolatot ápoltunk egymással úgy, hogy a döntést mindig ő hozta, igaz, előtte sokszor kikérte a véleményemet. Kapott egy lehetőséget, amit megpróbál megragadni, mi pedig nem tehetünk mást, mint sok sikert kívánunk neki.

Molnár Zoltán a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei I. osztály második helyén álló Tiszaföldvár SE vezetőedzői tisztségét vállalta el. Az NB III.-as feljutásra pályázó gárda előző szakembere, Virágh Ferenc volt, aki télen az NB III.-as tartalék együttes irányítójaként tért vissza a Kecskeméti TE kötelékébe.

– Érzelmi döntést hoztam, mert erősen kötődtem a herédi egyesülethez, ahol mentálisan rengeteget kaptam – magyarázta Molnár Zoltán. – Csak köszönettel tartozok Bóna András elnök úrnak a bizalomért és a sok segítségért, miképp nagyon hálás vagyok a játékosoknak és a HLC-nél összes tagjának, aki az elmúlt három év részese volt. Csodálatos embereket és focistákat hagyok a hátam mögött. Tiszaföldváron céltudatos és összetartó vezetéssel találkoztam, amely szeretné, ha fentebb lépne a klub a megyei bajnokságból. Ez egybecseng a saját ambícióimmal. Remélem, sikerült a saját céljaimat elérni, ami persze csakúgy lehetséges, ha ez az új csapatomnak is összejön.  

Köszönet az igazgatónak – Nagyon hálás vagyok az MLSZ Heves vármegyei igazgatójának, Vojtekovszki Csabának. Remek sportvezetőt ismertem meg a személyében – mondta a Heves megyei amatőrválogatottat 2021/22-ben vezényelt Molnár Zoltán úgyis, mint a 2022-es év legjobb Heves megyei edzője cím birtokosa. 

A 42 éves tréner 2020 telén érkezett a Heréd LC-hez. Az első szezonban a 8., utána a 3., majd idén a 6. helyen végzett a csapattal. Tavaly a gárda elhódította a Téli-kupát és a dr. Vass Géza-kupát. Jelenleg 12 meccsen szerzett 17 ponttal a 7. helyen áll a HLC, ahonnan nem visz magával játékost a távozott szakember. 

Molnár Zoltán (balról) Csank Jánostól vehette át a legjobb Heves megyei edzőnek járó elismerést 
Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Molnár Zoltán lehetséges utódjáról egyelőre nem tudott tényeket közölni Bóna András, csupán annyi a bizonyos, hogy a klubelnök tárgyalásokat már kezdeményezett, de az eredményre még várni kell.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában