Labdarúgás

2023.01.05. 19:31

Hét játékos után az edző is távozott az FC Hatvan és az Eger SE csoportellenfelétől

Az egriek korábbi labdarúgója csalódott amiatt, hogy így alakult az NB III.-as jászsági gárda helyzete.

B. Cs.

A jászberényiek létszáma megfogyatkozott

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Lakatos Béla sokáig kitartott, de a minap közölte a Jászberényi FC vezetésével, hogy leköszön a vezetőedzői tisztségről. Remili Mohamed, Horváth Attila, Sárossy Dániel és Perevuznik Makszim után Lami Bálint, Varjas László és Mertse Ábel is távozott a JFC-től, ami azt jelenti, hogy legalább hét új futballistára lesz szüksége az FC Hatvan és az Eger SE Keleti csoportbeli ellenfelének. 

Hogy kik lesznek ezek, még nem tudni, de az bizonyos, hogy már nem Lakatos Béla vezényli a gárda tavaszi felkészülését.

– A nehéz gazdasági helyzet azonban további költségcsökkentést kíván, így a távozók helyére nem tudunk olyan meghatározó játékosokat igazolni, akik segítségünkre lehetnének a harmadosztályban való maradáshoz – mondta a jaszberenyifc.hu-nak Lakatos Béla. – A megyei I. osztályban sereghajtó második csapatunkból nem lehet feltölteni az NB III.-as keretet. Ezt nem tudom és nem is akarom így vállalni, emiatt elköszöntem a klubtól. Csalódott vagyok a történtek miatt, hiszem augusztusi érkezésemkor nem ilyennek tűnt a jövőkép.

Arról egyelőre nincs hír, ki veszi át Lakatos helyét a kispadon és miként alakul a JFC kerete.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában