Labdarúgás

2023.01.16. 20:05

Jász ászt húzott a Füzesabonyi SC-Erőss út csapata

Az NB III.-as Jászberényi FC-től kettő, a Eger SE-től pedig egy labdarúgót szerződtetett a Heves vármegyei I. osztályban második helyen álló füzesabonyi gárda.

B. Cs.

Szőllősi Ferenc (a labdával) NB-s szinten kiemelkedő tudású labdarúgónak számít

Forrás: Pesti József/Új Néplap

– Nagy örömünkre szolgál, hogy Szőllősi Ferenc, Fejes János és Nagy Gergely bennünket választott új klubjának. Előbbi két futballista a Jászberényi FC erősségének számított, míg Gergő az Eger SE-től jött. Vele Besenyőtelken már dolgoztunk együtt, de a berényieket is jól ismerjük, így nyugodt szívvel állítható, hogy mindhárman erősítésnek számítanak. A keretből nem küldünk el senkit, sőt, további érkezők is lesznek, akik kilétéről csak később szeretnék beszélni – válaszolta érdeklődésünkre a Füzesabonyi SC-Erőss út csapatának névadó szponzora. 

Erőss Róbert kiemelte: céljaik változatlanok, vagyis szeretnék megnyerni a bajnokságot és fel akarnak jutni az NB III.-ba. 

Ehhez az elképzeléshez szívesen csatlakoztak a friss igazolások, ahogy a tavaly nyáron érkezett futballisták is újult lendülettel vetették bele magukat a közös munkába.

Erőss Róbert határozott elképzelésekkel érkezett Füzesabonyba és a célok nem változtak
Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Azt már Nagy Endre edző közölte, hogy a három labdarúgóra, Kaló Ádámra, Jónás Attilára és Tajti Bálintra különböző okok miatt nem számíthat, így mindenképp szükség volt az érkezőkre.

– A két ünnep között és az új év első napjaiban egyéni terv alapján végeztek futóedzéseket a játékosok, január 10-e óta pedig együtt zajlik a felkészülés. A programban hat edzőmeccs kapott helyet, egyedül a február 25-e kérdéses még. A menetrend szerint négyszer fogadunk ellenfelet, kétszer pedig idegenben lépünk pályára – mondta az FSC szakvezetője.

A füzesabonyiak téli edzőmeccsei

Január 22., vasárnap, 13.00: Füzesabony–Poroszló
Január 28., szombat, 11.00: Füzesabony–Karancslapujtő
Február 4., szombat, 14.00: SBTC–Füzesabony
Február 11., szombat, 11.00: Vecsés–Füzesabony
Február 15., szerda, 17.00: Füzesabony–Mezőcsát
Február 18., szombat, 12.00: Füzesabony–Felsőzsolca

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában