Labdarúgás

2023.01.13. 20:14

NB III.-as klubtól érkezett a Heréd LC új edzője

Egy héttel Molnár Zoltán távozását követően a Heréd LC elnöke, Bóna András bejelentette portálunknak a gárda új edzőjét.

Bódi Csaba

Német Gyula a kék-fehérektől a piros-fehérekhez igazolt

Forrás: Pesti József/Új Néplap

– Német Gyulával egyeztünk meg a közös folytatásról – mondta a péntek esti megállapodást követően nem sokkal Bóna András, majd átadta a szót és a telefont a HLC új trénerének.

– Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, ami a jászberényi futballt illeti, ám most új fejezet kezdődik az életemben, így most már csak erre a feladatra összpontosítok – vágott be a legutóbb a Jászberényi FC NB III.-as csapatát irányított szakvezető, aki tavaly augusztusig vezényelte a JFC-t, utána a jászságiak utánpótlásában dolgozott. 

– Meglepett a herédi megkeresés, de örömmel vettem és szívesen ültem le tárgyalni az elnök úrral. Amikor pedig megláttam a létesítményt és a leendő klubépület tervét, akkor még inkább megerősödött bennem, hogy jó helyre, megyei I.-es szinten szuper körülmények közé kerültem. Egy osztállyal ugyan lentebb léptem, ám vonzó a kihívás és nagy lelkesedéssel vágok bele a január 17-én kezdődő munkába.

A felek hosszú távon gondolkodnak egymásban, egyelőre azonban abban maradtak, hogy az idény végén értékelnek és az eltelt időszak eredményeinek függvényében döntenek a folytatásról.

– Tudásom legjavát igyekszem majd nyújtani legalább olyan szintet tartva, ami eddig volt, ám, ha lehet azt meghaladó módon. A játékoskeretben akadnak ismerősök, hiszen Székesi Ádámmal egy csapatban futballoztam, míg Bóta Márton, Penczer Vilmos és Micskó Márk a szemem előtt nőtt fel Jászberényben – zárta szavait a 48 esztendős Német Gyula, aki a 2020/21-es szezonban bronzéremig vezette a JFC-t.

A Heréd LC csapata a Heves vármegyei I. osztály 7. helyéről várja a tavaszi folytatást. Az előző edző, Molnár Zoltán három év múltán egy hete távozott, igent mondva a Tiszaföldvár SE vezetőienk ajánlatára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában