Kézilabda

2023.01.11. 11:57

Tovább csúszik az átadás, egyre nehezebb helyzetben a füzesabonyiak

A Füzesabonyi SC férfi és női csapata is Kompolton kezdi a téli felkészülés az NB-s küzdelmek tavaszi idényére.

S. K.

Várhatóan februárban újra saját szurkolóik előtt játszhatnak a füzesabonyiak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Nyolc hónapja húzódó korszerűsítés valósulhat meg, amennyiben a kivitelező cég tartja magát az általa adott újabb határidőhöz. A füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskola csarnokának akadozó felújítási munkálatai 2022 júniusától folyamatos bizonytalanságban tartják a sportolókat, a klubvezetés pedig egyre nehezebben tud megbirkózni az ebből fakadó váratlan kihívásokkal. Az állandó utaztatás, a megnövekedett anyagi terhek embert próbáló feladat elé állítják az egyesület munkatársait.

– A legfrissebb hírek szerint február 15-én befejeződnek a munkálatok és néhány nappal később az első hazai bajnoki mérkőzést már saját közönségünk előtt rendezhetjük – válaszolt érdeklődésünkre az FSC ügyvezetője, Petővári József.

 – Őszintén szólva a magam részéről fenntartásokkal kezelem a bejelentést, így már most azon dolgozunk, hogy bebiztosítsuk magunkat a nyitányra. A januári felkészülést Kompolton végzik a csapatok, így próbáljuk meg átvészelni az előttünk álló heteket. Idegileg rendkívül kimerítő időszakot élünk, a két felnőttcsapat mellett 181 gyermek sportolását koordináljuk, egyenlőre sikeresen.
Információink szerint a csarnok tetőszerkezetének korszerűsítése részlegesen már megvalósult, mint ahogy a fűtés, a légtechnika és a parketta javítása is napirenden szerepel.
A kompolti tréningeket edzőmeccsekel színesítik a csapatok. A közös munka a héten indul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában