Kispályás foci

2023.03.08. 07:13

A hatvani kispályásoknál a NYUFI-kupával indul a szezon

Szeretnék újra elindítani a Felnőtt bajnokságot, amelynek az alsó korhatárát a betöltött 16. életév jelenti.

B. Cs.

A Perla-X csapata meghatározó tagja a hatvani mezőnynek

Forrás: heves.mlsz.hu

A Zagyva-parti város kispályás labdarúgó-bajnokságának immár harmadik éve a Hatvani Szabadidősport SE a gazdája. 

– Az első évben nyolc csapattal Felnőtt és hat gárdával Öregfiúk osztályban zajlottak a küzdelmek. Sajnos a Covid közbeszólt és mára csak a szeniorok pontvadászata maradt, de természetesen ismét szeretnénk a fiatalokat is hívni, hogy bajnokság keretében méressék meg magukat – mondta a heol.hu-nak az egylet elnöke, Máté Tibor.

Hatvanban a tavaszi szezon április 7-én a 2. NYUFI-kupával indul, ahová három kategóriában várják a csapatok jelentkezését. A Felnőtteknél a 16., az Öregfiúknál a 35., az Old Boys kategóriában pedig  a 44. évet betöltött játékosok szerepelhetnek. A tornára a FC Hatvan Népkerti Sporttelepének három műfüves kispályáján kerül sor nagypénteken.

A következő héten, április 12-i nyitánnyal ugyanezen a helyszínen indul a városi bajnokság. Tíz öregfiúk csapat már jelezte nevezési szándékát, de a szervezők még várják a jelenkezéséket helyből, illetve a környező településekről.

– A fiatalok figyelmébe ajánlom, hogy ismét szeretnénk Felnőtt bajnokságot indítani, amelynek az alsó korhatára a betöltött 16. életév – emelte ki Máté Tibor. – Az aranyérmes helyen végző csapat részt vesz az MLSZ Heves Vármegyei Igazgatósága által szervezedő Bajnokok Tornáján. Ősztől pedig mi is csatlakozunk a Magyar Labdarúgó-szövetség közreműködésével vármegyei szinten kiírandó bajnoksághoz.

Nevezés – A 2. NYUFI-kupára és a 2023-as bajnokságra Hatvani Szabadidősport SE elnökénél lehet jelentkezni április 2-ig a 70/326–1883-as telefonszámon és/vagy a [email protected] e-mail címen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában