Labdarúgás

2023.03.18. 07:22

FC Hatvan, Eger SE: hazai pályán egyszerűen muszáj győzni

A hatvaniak számára kötelezőnek tűnik a papírforma érvényesítése az NB III. Keleti csoportjának 26. fordulójában, amelyben az egriek hazai pályán tesznek kísérletet pontjaik gyarapítására.

B. Cs.

Ahogy az egriektől (pirosban), úgy a hatvaniaktól is elvárás a győzelem

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

FC HATVAN (11.)–BÉKÉSCSABA II. (20.)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, vasárnap, 14.00. V.: Németh Gergely (Kulcsár, Kovács II.).

Fájó pofont kaptak ősszel a hatvaniak a Viharsarokban, ahol a lila-fehér tartalékcsapat 3–0-s győzelmet aratott. A sereghajtó csabaiaknak hasonló örömben csupán még egy további alkalommal (a DVSC II. elleni 5–1 során) volt részük az eddig 24 mérkőzés során. Ahogy azonban egy héttel korábban Putnokon a hazaiak számítottak egyértelmű esélyesnek, úgy ezúttal a hatvaniak a favoritok. Teher vagy sem, de most a döntetlen is csalódásnak számítana a Zoran Szpisljak vezette házi­gazdáknak.

A bajnokság állása
Forrás: adatbank.mlsz.hu

EGER SE (16.)–DVTK II. (14.)

Eger, Szentmarjay stadion, vasárnap, 14.00. V.: Kovács Tamás (László, Ancsin).

Jó hír az egrieknek, hogy Korbély Kristóf már nem a DVTK II. csapatát erősíti, ugyanis az NB II.-es mosonmagyaróváriakhoz igazolt. Vagyis a 22 éves támadó bizonyosan nem rúg majd három gólt az ESE-nek, ahogy azt tette ősszel. Még örvendetesebb, hogy Simon Attila betegsége után már visszatérhet a piros-kékekhez. Így a góllövőlista 40 esztendős vezetőjének esélye nyílhat arra, hogy hasonlóan eredményes legyen, mint szeptemberben Diósgyőrben, ahol triplázott. Egyébiránt a két gárda tavaszi mérlegén öt, illetve nyolc pont szerepel. A tétről csak annyit, amennyiben hazai siker születik, az egriek pontszámban beérik vendégeiket, ha nem, akkor vészjóslóan előbújik a kiesés fenyegető réme.

A további program

MÁRCIUS 19., VASÁRNAP
11.00: Kisvárda II.–Füzesgyarmat
14.00: BVSC-Zugló–Sényő
14.00: Hajdúszoboszló–Tiszafüred
14.00: Pénzügyőr–Vasas II.
14.00: Tiszaújváros–DVSC II.
14.00: Körösladány–BKV Előre
14.00: DEAC–Karcag
14.00: Jászberény–Putnok

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában