Labdarúgás

2023.07.05. 21:55

Füzesabonyi SC: Erőss Róbertnek sokat adott a bajnoki ezüstérem

Egyértelmű nemmel válaszolt a Füzesabonyi SC-Erőss út csapatának névadó főtámogatója arra a kérdésre, megfordult-e a fejében a folytatás megszüntetése azok után, hogy nem sikerült az élen zárni a bajnokságot.

Bódi Csaba

Erőss Róbert elkötelezett az FSC-projekt iránt

Forrás: Lénárt Máron/Heves Megyei Hírlap

Erőss Róbert egy éve azzal a határozott szándékkal vágott bele az „FSC-projekbe”, hogy lendületet ad a füzesabonyi futballéletnek. Ez azzal együtt is maximálisan sikerült, hogy a gárda „csak” ezüstérmesként zárt a Heves vármegyei I. osztályban. Pozitív töltetet mégis kapott a cégvezető, ami a Gyöngyösön rendezett „bajnoki döntőn” csúcsosodott ki.

– Ezer néző látta az aranymeccset, ami közös érdem, nemcsak a GYAK, hanem az FSC miatt is jöttek ennyien – emlékeztetett Erőss Róbert. 

– Óriási élmény volt a döntőt átélni, magas színvonallal, gondosan felépített két csapattal. Köszönöm Kozma Zsolt elnök úrnak a színvonalas ellátást, remélem, hamarosan viszonozhatom. Rajt-cél győzelmet szerettünk volna aratni, de a végén ez nem sikerült. Mégsem szült dacot bennem a második hely, mi több, sok pozitív töltetet adott. A GYAK meccs után két héttel leültünk Nagy Csaba polgármesterrel úrral és átbeszéltük sok mindent. Természetes volt a folytatás. A közös felkészülést július 10-én kezdi a csapat Bódis Barna vezetésével. 

Rengeteg futballista jelentkezett, hogy szeretne nálunk futballozni, miközben nekünk kiszemeltként eddig négy labdarúgóval sikerült megállapodni. Úgy gondolom mindenkivel megegyeztünk a folytatásról. 

Az FSC eddigi játékosmozgásai

ÉRKEZTEK: Tarnóczi Roland (FC Hatvan), Kalóz Ádám (Tiszafüred VSE), Berki Péter (Eger SE), Jambrich Sámuel János (Palotási SE)
TÁVOZTAK: Vajda Ákos, Baji Ádám, Kálmán Richárd, Sebe Atilla, Juhász Vince, Rácz Dominik, Debreczeni Dávid

A FSC felkészülési mérkőzései

JÚLIUS 
15., szombat, 10.00: Ózd–Füzesabony
19., szerda, 18.00: SBTC–Füzesabony
22., szombat, 18.00: Cigánd–Füzesabony
26., szerda, 18.00: Jászfényszaru–Füzesabony
29., szombat, 10.00: Füzesabony–Hidasnémeti
AUGUSZTUS
5., szombat, 10.00: Füzesabony–Gyöngyöshalász

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában