Kispályás foci

2023.08.07. 13:04

A gyöngyösi Szüret-kupa fesztiválprogram lesz

A Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál részeként első alkalommal rendeznek kispályás labdarúgó-tornát Gyöngyösön.

Bódi Csaba

A szervezők már várják a nevezéseket Képünk illusztráció

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Az 1. Szüret-kupa pénzdíjas rendezvényre baráti társaságok, cégek vagy amatőr bajnokságokban résztvevő kispályás csapatok nevezését várják. A Kömlei Károly Sporttelep élőfüves játékterén szeptember 16–17-én bonyolítják le a tornát, amelyre augusztus 27-ig lehet nevezni.

– Ez lesz az első ilyen jellegű tornánk, amelyből azonban szeretnénk hagyományt teremteni – közölte a szervező Gyöngyös Városi Kispályás Labdarúgó Szövetség elnöke, Molnár Ferenc. – Szereplőként és/vagy szurkolóként szeretettel fogadunk minden focirajongót, akik számára ugyanúgy maximális kikapcsolódás kínálunk a pályákon, ahogy a szüreti rendezvényeken.

Hagyományteremtő rendezvénynek szánják az idei tornát

A távolabbról érkező csapatoknak a gyongyos-matra.hu oldal nyújthat segítséget szállás és programok terén, miközben bármely, a tornát érintő információval kapcsolatban elérhető a www.kispalya.hu oldal.

– Úgy gondoljuk, hogy ezt a kupát kár lenne kihagyni, ám figyelem, legfeljebb 32 csapat nevezését tudjuk befogadni – emelte ki Molnár Ferenc.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában