Rajt!

2023.08.18. 09:30

Pajtók Gábort és Nyitrai Zsoltot sem hagyja hidegen a budapesti atlétikai vb

Augusztus 19-27. között Budapesten rendezik Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét.

Heol.hu

Már nem kell sokat várni, és Budapesten kezdetét veszi az atlétikai világbajonkság. Az ország történetének eddigi legnagyobb sportrendezvénye érthető okokból a politikusokat sem hagyja hidegen, dr. Pajtók Gábor és Nyitrai Zsolt is a saját Facebook-oldalán hívta fel a figyelmet a közelgő eseményre.

– Hétvégén rajtol Magyarország eddigi legnagyobb sporteseménye, az Atlétikai Világbajnokság, ahol minden idők legnépesebb magyar csapata vehet részt. Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok! – írta Facebook-oldalán dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő.

Orbán Viktor főtanácsadója, Nyitrai Zsolt bejegyzésében egyebek mellett arra hívta fel a figyelmet, hogy az eseményre már közel 300 ezer jegyet adtak el, aminek több mint felét magyarok vásárolták meg.

– Szombaton kezdetét veszi az atlétikai világbajnokság. 202 ország, 2187 versenyzője 49 számban méri össze tudását, erejét és kitartását. A magyar csapat 63 atlétájának szurkolhatunk. A világbajnokságot óriási érdeklődés övezi, eddig már közel 300 ezer jegyet adtak el, aminek több mint felét mi, magyarok vásároltunk meg. Budapesten már majdnem 340 ezer vendégéjszakát foglaltak le a vb idejére. Több szurkolói pont is lesz városszerte, ilyen például az Akadémia előtti tér és a Várkert Bazár előtti rész, illetve a Hősök tere és környéke. Hajrá, magyarok! – írta közösségi oldalán Nyitrai Zsolt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában