Futsal

2023.09.12. 12:38

Energia SC: egy csapatra való játékos hiányzott a nyitányon

A tartalékos Energia SC Gyöngyös számára nem indult jól a 2023/2024-es pontvadászat.

Sike Károly

Csoszánszki Dávid (balról) góljával még vezetett az ESC

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A férfi NB II. Keleti csoportjának 1. fordulójában:

ENERGIA SC GYÖNGYÖS–AIRNERGY 2–8 (1–4)
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok, 50 néző. V.: Nyekita B., Fábián B. (Kondákor T.)
ENERGIA: Matin B. – Volyák P., Balázs L., Marosi J., Csoszánszki. Csere: Besze B. (kapus), Izsvák Á., Besenyei F., Berkes L.. Játékos-edző: Berkes László
GÓL: Csoszánszki (5.), Besenyei F. (30.), ill. Győri B. (9., 39.), Szabó M. (11., 11., 25., 34.), Sztojka M. (17.), Izsvák Á. (29. – öngól)
Különböző okok miatt a meghatározó játékosok közül Fekete Viktor, Bihari Dávid, Titkó Krisztián, Gulyás Kristóf, Bartha Balázs és Ludányi Gábor sem állhatott rendelkezésre. A gyöngyösiek Csoszánszki Dávid korai találatával ugyan megszerezték a vezetést, de a vendég fővárosiak hamar fordítottak és már a szünetre megnyugtató előnnyel vonulhattak.
BERKES LÁSZLÓ: – Betegségek és sérülések miatt több meghatározó játékost is nélkülözni kellett. Amikor szembesültem a hiányzók számával gyanítottam, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Megtettük ami tőlünk telt, az eredmény igazságos, a különbség talán kissé túlzó. Egységes, jó csapat ellen játszottunk.
KÖVETKEZIK: Energia SC Gyöngyös–Gyulaházai Futsal, szeptember 25., hétfő, 19.30.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában