Labdarúgás

2023.10.18. 14:59

Montvai és Gulyka vezényli a Heves vármegyei válogatottat

A Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Tornájának selejtezőjére december 1. és 3. között kerül sor Nyírbátorban.

Bódi Csaba

A Heves vármegyei válogatottra december elején vár megméretés

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye rendezésében az 1. csoport házigazdájaként Nyírbátor várja az Északkelet-magyarországi régió öt válogatottját. A kvintettben Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye csapata szerepel. Szűkebb hazánk legjobbjait az egerszalókiak játékos-edzője, Montvai Tibor és a Lőrinci VSE szakvezetője, Gulyka Zsolt irányítja.

– Edzőként nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy Gulyka Zsolt kollégámmal együtt vezethetjük a Heves vármegyei válogatottat – mondta Montvai Tibor. 

– Bízom benne, hogy a meghívandó játékosok is így lesznek ezzel, miközben mindannyian arra törekszünk, hogy minél jobb eredmény elérésével dicsőséget érjünk el. Fontosnak tartjuk, hogy a labdarúgók a lehető legtöbbet hozzák ki magukból, ahogy azt is lényeges szempontként vesszük figyelembe, hogy a futballisták jól érezzék magukat. Ehhez nyilván jelentősen hozzájárulhat a mutatott teljesítmény.

A Montvai, Gulyka páros csak olyan játéksokra számíthat, akik nem rendelkeznek profi szerződéssel és korábban sem szerepeltek professzionális szinten. 

A Nyírbátorba utazó játékoskeretet az elkövetkezendő néhány hétben állítják össze a trénerek. Edzőmecsre nem lesz lehetőség, egy közös gyakorlás azonban belefér a sűrű menetrendbe, amelynek helyszínéül Füzesabony szolgál. A régiós selejtezőre 25 fős delegáció utazik, mérkőzésenként pedig 18+2 játékos nevezhető. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában