Küzdősport

2023.11.17. 10:05

5. Mátra Kempo-kupa: gyöngyösi tatamin a 14 éven aluliak

Válogatott pontszerző viadalnak számít november 19-én Gyöngyösön a Mátra Kempo SE utánpótlás versenye.

Bódi Csaba

A Zen Bu Kan Kempo országos verseny nyolc órán át tart Képünk illusztráció

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– A rendezvényen a 14 évnél fiatalabb kempokák versenyeznek hat különböző számban – mondta a házigazda klub vezetője, Dencinger Dávid. 

– A Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség idei utolsó válogatott pontszerző versenyén a 12–13 éves korosztály mester kategóriájának dobogósai között osztják ki a válogatott pontokat. A legkisebbek a hat éveseknél (Kids 1) próbálhatják ki magukat. 

Az 5. Mátra Kempo-kupa 10 órakor kezdődik és 18 óráig tart a Dr. Fejes András Sport-, és Rendezvénycsarnokban. Hosszú versenyről lévén szó, a szervező az alábbiakat javasolja a nézőknek, akik számára a belépés ingyenes.

– A technikai versenyszámok (formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat, önvédelem) kedvelőinek 10 és 12 óra között lesz érdemes kilátogatni, a kesztyűs küzdelmi számok (C-viadal, Stop Semi Contact) iránt érdeklődők 12 és 14 óra között harcolnak egymással, míg a földharcok 14 és 18 óra között szerepelnek a programban.

Ők tizenöten

A vendéglátó klubot az alábbi versenyző képviselik: Schmiedt Héra, Urbán Botond, Kiss Hunor, ifj. Jernei János Attila, Fülöp Bence, Kovács Róbert, Pap Bence, Szabó Liliána, Hlad Gábor, Barta Alina, Nágel Máté, Kozma Béla Levente, Kovács Lili Abigél, Farkas Kende, Molnár Bence.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában