Labdarúgás

2023.11.05. 19:38

A sportszerű RFC-Átány nemcsak három pontot szerzett

Az újoncként listavezető átányiak hat gól lőttek a Heves vármegyei III. osztály Délnyugati csoportjának 11. fordulójában. A szászszázalékos mérleggel rendelkező gárda azonban többet nyert a győzelemért járó három ponttól.

Bódi Csaba

Közös képen az átányiak (sárga-feketében) és kiskörei vendégeik

Forrás: TSC-Kisköre

A TSC-Kisköre elleni mérkőzésre eredetileg a Tisza-parti városban került volna sor, ám technikai okok miatt nem lehetett házigazda a Tisza Sportcentrum együttes. 

A pályaválasztói jog cseréjéhez hozzájárultak az átányiak, akik rendkívüli időjárási körülmények között fogadták a köreieket. 

A vendégek 10 játékossal érkeztek, amire úgy reagáltak a hazaiak, hogy ők is ilyen létszámban léptek a gyepre, noha négy cseréjük is akadt. A meccset a triplázó csapatkapitány, Nagy Lajos vezérletével az RFC simán nyerte és hat meccsen szerzett 18 ponttal áll a tabella élén.

– A mérkőzés végig nagyon sportszerű keretek között zajlott, ahol az Átány nem csupán három pontot szerzett – emelte ki a TSC-Kisköre képviseletében Molnár Zsolt.

Heves vármegyei III. osztály, Délnyugat, 11. forduló

RFC-ÁTÁNY–TSC-KISKÖRE 6–0 (2–0)
GÓL: Bari B. (7., 44.), Nagy L. (65., 70., 79.), Pege I. (84.).

A Délnyugati csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában