Labdarúgás

2023.11.18. 19:30

Eger SE: szintlépés az egészségügyi ellátásban

Fontos és a sokakat érintő megállapodást kötött az Eger Labdarúgó Sport Kft. és a TritonLife egészségügyi szolgáltató.

Bódi Csaba

Haraszti Péter és Béres Mihály. Közös úton mennek tovább

Forrás: Bódi Csaba/ Heves Megyei Hírlap

Az éllovas Putnok FC veretlenségét az Eger SE csapata szakította meg az NB III. Északkeleti-csoportjának 16. fordulójában. A mérkőzést a helyszínen tekintette meg a TritonLife alapító vezérigazgatója, Haraszti Péter és az egészségügyi szolgáltató operatív vezetője, dr. Katona Róbert. 

Azt nem tudni, hogy nekik volt-e köszönhető az egriek bravúrnak számító 1–0-s sikere, ám tény, hogy a diadal nem sokkal azt követően született, hogy Haraszti Péter és az Eger Labdarúgó Sport Kft. operatív igazgatója, Béres Mihály szerződésbe foglalt együttműködést írt alá. 

Az előzőleg a Felsővárosi Sporttelepen köttetett megállapodás értelmében a TritonLife teljes portfóliójával az Eger SE mellé állt. Ez azt jelenti, hogy magas színvonalú ellátásra egyedi kedvezményeket biztosítanak nemcsak a felnőtt játékosoknak és családtagjainak, hanem minden igazolt utánpótláskorú gyermeknek és hozzátartozóiknak.

– A TritonLife hazánk legnagyobb és leggyorsabban fejlődő országos lefedettségű magánegészségügyi szolgáltatója – mondta Haraszti Péter. 

– Több mint 40 helyszínen, 2200 munkatársunk dolgozik azért, hogy minél többen juthassanak, gyors és magas színvonalú egészségügyi ellátáshoz. A teljes betegutat képesek vagyunk lefedni házon belül, erre jelenleg egy magánszolgáltató sem képes rajtunk kívül Magyarországon. Nagyon örülök a megállapodásnak, megtisztelőnk tartjuk ezt a lehetőséget.

Azt már dr. Katona Róbert tette hozzá, hogy az egri TritonLife Medical Centert másfél éve nyitották meg az Agria Parkban, ahol most már több mint 30 szakterületen nyújtanak egészségügyi ellátást. Teljes portfólióval állnak az Eger SE csapata mögött, legyen szó a felnőttekről vagy az utánpótlás tagjairól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában