Labdarúgás

2023.12.01. 21:18

A Domoszló az idény legjobb játékával győzött az Egerszólát ellen

Ötgólos különbséggel nyerte az éllovas Domoszló a Heves vármegyei II. osztályú bajnokság 13. fordulójának pénteken este pótolt mérkőzését.

Heol.hu

A domoszlóiak hatszor játsztották át a vendégek kapusát Archív fotó

Forrás: - Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

DOMOSZLÓ SK–EGERSZÓLÁTI SK 6–1 (2–1)

Füzesabony, 25 néző. V.: Mencsik László (Csathó Zs., Orosz F.).
DOMOSZLÓ: Leffler S. – Péter M., Lukovszki M. (Lakatos I., 84.), Szklenár N. (Lakatos Z., 80.), Penti P. (Lakatos R., 80.), Bordás D. (Báder Á., 62.), Szabó D., Török Cs., Gyuris G. (Kiszály G., 84.), Lakatos P., Szajkó R. (Szilágyi L., 80.). Edző: Penti Zoltán.
EGERSZÓLÁT: Kocsis Á. – Montvai Z., Nagy B. (Bata Á., 65.), Bozó Z., Orosz J., Bársony L., Holló G., Tordai V., Malacsik K., Tompos Á., Szabó D. (Vitai K., 46.). Edzők: Linninger István és Bata Árpád.
GÓL: Penti P. (35.), Szajkó R. (39.), Bordás D. (60.), Szabó D. (75.), Lakatos R. (81., 88.), ill. Holló G. (7.).
JÓK: az egész hazai csapat, ill. Orosz J., Bozó Z., Vitai K., Holló G., Malacsik K.

PENTI ZOLTÁN: – Köszönjük a kiválóan előkészített pályát és a korrekt feltételeket! Gratulálok a csapatnak, mert az idény legjobb játékával, magabiztos győzelmet arattunk. Az eredmény az ellenfélre nézve hízelgő. További sok sikert a vendégcsapatnak! Köszönjük a szurkolók biztatását és a szponzorok támogatását.
LINNINGER ISTVÁN: – Sérülések és betegségek miatt elfogytunk erre a meccsre. Harminc percig koncentráltan és fegyelmezetten játszottunk, 3–1 után sajnos teljesen feladtuk. Rengeteg ziccert kihagytunk, de a játék képe alapján bár kissé túlzó, de teljesen megérdemelt a Domoszló győzelme.

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában