Labdarúgás

2023.12.18. 21:07

Egerszóláti SK: örökre szóló élményt kapott az FTC-től a félárva focista fiú

Begipszelt kézzel érkezett a Groupama Stadionban rendezett évzáró mérkőzésre Sebestyén Benedek (alias Bebe) és édesapja, János. Ez azonban nem vett el semmit abból az élményből, amelyet az egerszóláti fiú kapott a Ferencvárosi TC jóvoltából.

Bódi Csaba

Cristian Ramírez és Sebestyén Benedek, vagyis Bebe

Forrás: Beküldött fotó

– Sajnos Nóri, Bebe testvére a ZTE elleni meccsre nem tarthatott velünk, mert a vasárnap délelőtt nem érezte jól magát, így csak ketten mentünk az NB I.-es mérkőzésre – mondta az édesapa, Sebestyén János, aki felesége egy évvel ezelőtt bekövetkezett halála óta egyedül neveli két gyermekét. 

– A ZoNa Alapítvány közreműködésével jutottunk ahhoz a lehetőséghez, hogy az FTC–Zalaegerszeg összecsapást a VIP Gold szektorból nézhettük. A Fradi képviseletében Gábor István fogadott bennünket, aki előbb a klubelnök Kubatov Gábor üdvözletét tolmácsolta, majd ajándékcsomaggal lepte meg Bebét. A 2023-as FTC évkönyv mellett másik két kötetet és tanszereket tartalmazott a táska, előbbit azóta is lelkesen bújja a fiam.

A rendőrként szolgáló édesapa és 12 éves fia testközelből láthatta a zöld-fehérek ezúttal nem szereplő labdarúgóit, Cristian Ramírezzel pedig közös fotót is készített a begipszelt karú Bebe. A rögzítésre azok után volt szükség, hogy az egyik iskolai foglalkozáson három helyen tört el a keze. 

Bebe és az FTC munkatársa, Gábor István
Forrás: Beküldött fot

– Régen érezte ennyire jól magát a fiam, úgy fogadtak és kezeltek bennünket az FTC-nél, mint a valóban VIP-vendégeket. Erre máshogy nem nyílt volna alkalmunk – folytatta az apa. 

– Fradi szurkolóként a Groupama Stadion családi szektorába visszatérő drukkereknek számítunk, de ilyen előkelő helyről, ahol ezúttal megfordultunk, eddig nem is ábrádozhattunk. Éppen ezért rendkívül hálásak vagyunk mindenkinek, aki ezt lehetővé tette számunkra. Az átélt pillanatok és a kedvesség igazán magával ragadott bennünket. Olyan érzelmi töltetet adott Bebének, ami egy életre elkíséri. Köszönjük szépen!

A stadion ismerős volt, de a VIP Gold teljesen újként hatott 
Forrás:  Beküldött fotó

Nem mellékesen a mérkőzést 3–0-ra nyerte meg az FTC a ZTE ellen, miközben Sebestyén Benedek sokkal többel gyarapodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában