Sísport

2023.12.13. 15:18

Már lehet jelentkezni az Eger Városi Síbajnokságra

Február 16–18-án kerül sor a nagy népszerűségnek örvendő 15. Eger Városi Síbajnokságra.

Heol.hu

A szlovákiai síterepen óriás-műlesikló versenyt rendeznek

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az esemény szervezője az Aktív Magyarországért díjas egri Békatutaj Egyesület, főtámogatója pedig ezúttal is Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata. Az egriek sífesztiváljának, ahogy már 15 éve, idén is a szlovákiai Bachledova dolina, Ždiar biztosítja a helyszínt. A mottó: Mozdulj Eger, Tiéd a pálya!

Az Eger Városi Síbajnokság nem csupán egy verseny, hanem egri síünnep, háromnapos sífesztivál, ahol a résztvevők a pályán és a pályán kívül is jól érezhetik magukat.

Az esemény plakátja
Forrás: Eger MJV Önkormányzata

A program részeként február 17-én városi óriás-műlesikló versenyt rendeznek, amelyen a tervek szerint 16 kategóriában hirdetnek bajnokot. A korcsoportonkénti helyezetteket éremmel és tárgyjutalommal díjazzák. A 2024-es síbajnokságon a szervezők ingyenes síoktatással várják a legkisebbeket, ahol napi két órában foglalkoznak a 6–8 éves korosztállyal, és külön a nagyobb gyerekekkel. 

A kedvezmény 14 ezer forint

A bajnokságra az utazásszervező honlapján (www.bekatutaj.net/sitabor/eger-varosi-sibajnoksag) lehet jelentkezni – kizárólag online módon – január 10-ig. A rajtszámokat a nevezés sorrendje alapján osztják. Az egriek 14 ezer forintos kedvezménnyel regisztrálhatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában